Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за

...
Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за
Коментари Харесай

След случая в Сотиря Каракачанов пак напомня за приемането на Концепцията за несоциализираните групи

Случаят в Сотиря демонстрира за следващ път, че концепцията за несоциализираните общности, която предложих, би трябвало да бъде призната. Знам, че някои сътрудници се боят от Европа, само че за мен сигурността на българските жители е по-важна от намръщените физиономии на служителите в Брюксел.
Бог да елементарни починалото дете! И най-строго наказване за отговорния.
Това написа във „ Facebook ” водачът на Вътрешна македонска революционна организация, министър на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов. Изявлението му е във връзка трагичния случай в сливенското село Сотиря, при който дете беше насилено и бито от рецидивист и загуби живота си.
Като заместител министър-председател на България преди повче от половин година Каракачанов предложи за разискване и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и ограниченията за реализацията им. Документът беше обсъждан на редица кръгли маси, както и изпратен до отрасловите министерства за координиране. Сега следва Концепцията да бъде прегледана на съвещание на Министерски съвет, с цел да може да стартира използването на ограниченията, записани в текста ѝ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР