Случаят в Пловдив, при който лекар застреля мъж, опитал да

...
Случаят в Пловдив, при който лекар застреля мъж, опитал да
Коментари Харесай

Прибързващите със заключенията за застреляния циганин в Пловдив тровят живота си

Случаят в Пловдив, при който доктор простреля мъж, опитал да обере гаража му, е конфликт на стандарти, а не на персонажи . Това разяснява престъпният психолог Росен Йорданов в утринния блок на Нова телевизия.

Според него най-големите стандарти в нашето общество са, че престъпността е повече, в сравнение с по времето на социализма , както и щом даден човек е представител на циганското малцинство, той наложително е отговорен .

 Протестите в отбрана на лекар Иван Димитров не престават
Протестите в отбрана на лекар Иван Димитров не престават

Днес лекарят беше освободен против подписка

" Този случай би трябвало да покаже на хората да не прибързват със заключенията, тъй като по този начин сами могат да отровят живота си ", разяснява още Йорданов.

Той е безапелационен, че депутатите би трябвало да напишат " нов, съответен Наказателен кодекс ", а не да се поправя остарелият .

" По Конституция частният парцел е ненарушим, там правата на влезлият непозволено би трябвало да бъдат лимитирани ", сподели психологът.

Той акцентира, че крадците не са от най-агресивните групи нарушители , защото са насочени не към личността, а към собствеността. Хората мислят, че крадецът е човек е голям самоконтрол, само че това не е по този начин, добави психологът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР