Случаят Семерджиев не е изолиран и говори за едно много

...
Случаят Семерджиев не е изолиран и говори за едно много
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Трябва да бъдат обявени имената на полицаите, помагали на Семерджиев


" Случаят " Семерджиев " не е изолиран и приказва за едно доста порочно кадруване в Министерство на вътрешните работи. След като може да се окаже, че в един миг огромен брой чиновници толерират един нарушител ". Това съобщи пред БНР юрист Емануил Йорданов, някогашен министър на вътрешните работи.

Той уточни, че би трябвало да бъдат оповестени имената на 40-имата чиновници, помагали на Георги Семерджиев, и не изключи опцията протекцията да е и от по-високо равнище: " Трябва да напомним, че на мястото на злополуката се беше появил незнаен човек с бели облекла, за който не се знаеше какво прави там. А по-късно се появи изказване, че същият човек е бил прокурор, който не е зает по случая, само че не се откри кой да ни каже това по този начин ли е и в случай че той е фактически прокурор, какво е правил там ".

Според него има задоволително хора, които постъпват на работа в Министерство на вътрешните работи, водени от идеализъм и от желанието да работят за съблюдаване на законите в България: " За страдание, когато отидат на място (започнат работа в системата - б.р.), заварват по-различни неща и виждаме какво се случва ". 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР