Случаят с убитото от ток момче в София предизвика трус

...
Случаят с убитото от ток момче в София предизвика трус
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Корупцията мори и деца, и пенсионери

Случаят с убитото от ток момче в София провокира трус в политическите редици. А протестиращи и съпротива желаеха оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

" Корупцията, против която ние застанахме още преди президентските избори, е тъкмо това, което мори освен българските деца, само че и възрастните хора ", сподели водачът на " Воля " Веселин Марешки в " Денят ON AIR ".

Той твърди, че сега има проблем с правораздаването, защото се е противопоставил на корупционна скица, която е оставила противозаконен обект против учебно заведение и детска градина.

" Той беше оставен да работи с включен противозаконен ток вътре. Там децата бяха подложени на същите опасности. Когато ние информирахме органите на реда - същата тази корупционна скица съумя да направи по този начин, че аз да съм обвиняем сега. Политици, които са създавали тази корупция, въстават против други. Яхват този драматичен случай в персонален интерес. Това е циничното ", разяснява още Марешки пред Bulgaria ON AIR.

Лидерът на " Воля " показа, че за него е необичайно, че Българска социалистическа партия са застанали зад случая с детето, само че не са застанали зад другия, който е неговият.

" Нека да не търсим проблемите в другите страни. Нека първо да кажем в България има ли корупция, има ли хора, които са страдали поради това, че са се борили с нея. Търся единствено и само правдивост, а не поддръжка ", безапелационен е Марешки.

Народният представител акцентира, че ще се бори до дъно, само че няма да разреши името му да бъде очернено. Той счита, че е цинично българите да не могат да си разрешат да си купят медикаменти, които са им нужни.

" Избирателите ще дадат оценка кой е прав и кой е крив, кой сплотява хората, кои са същинските патриоти, кой се бори за техните права. Всеки, който желае да работи за богатството на народа, е добре пристигнал ", добави Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР