Случаят с мелето в хитовата дискотека „Сакса бийч“ е пред

...
Случаят с мелето в хитовата дискотека „Сакса бийч“ е пред
Коментари Харесай

Ексклузивни новини за мелето в хитовата дискотека „Сакса “, Карчо и Попчето...

Случаят с мелето в хитовата дискотека „ Сакса бийч “ е пред край, написа "Флагман ". По-малко от година и половина след багра в заведението и последните двама от групата на Димитър Колев, Георги Карчев-Карчо, Петър Попчев-Попчето и Петър Ганев-Белото ще се изправят пред бургаския областен съд по обвинявания в безчинство и телесни повреди, нанесени по хулигански подбуди.

В средата на януари в правосъдната зала ще влязат Белото и Попчето, който беше задържан преди дни при спецакция в София, откакто бе разгласен за търсене по обвиняване за грубо ликвидиране.

Попчев към този момент се призна за отговорен за багра в „ Сакса “ и може да получи от 1 до 6 години, защото е направил закононарушението в изискванията на рисков рецидив.

Това обаче е нищо спрямо доживотния затвор, който бургазлията може да отнесе за убийството на Николай Георгиев през лятото на 2016 година

Наказанието за Белото е много по-леко – до 5 години, което значи, че може да получи и условна. Ганев обаче бе задържан при спецакция единствено няколко месеца след мелето в „ Сакса “.

Той е упрекнат от спецпрокуратурата като част от тайфа за разпространяване на дрога в София и Бургас. Белото е сгащен дружно с известния в ъндърграунда Румен Темелков, двамата синове на Томи Атанасов-Черния и членове на фенклуба на футболен клуб „ Левски “ София. Делото сега се гледа от профилирания углавен съд в столицата.

Припомняме, че другите двама участници в багра – Карчо и Димитър Колев получиха надлежно 5 месеца затвор и 2-годишна пробация и 100 часа публично потребен труд.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР