Случаят с мъжа, платил глоба от 300 лева за извършено

...
Случаят с мъжа, платил глоба от 300 лева за извършено
Коментари Харесай

Вътрешният министър лично върна книжката на шофьор, изгубена от КАТ

Случаят с мъжа, платил санкция от 300 лв. за осъществено нарушаване, само че не получил назад свидетелството си за правоуправление, откакто му изтекло едномесечното лишаване, получи бърза развръзка след ефирен репортаж.

Потърпевшият описа пред Нова телевизия, че когато отишъл в КАТ-Враца, където по местоживеене очаквал да му върнат документа - останал сюрпризиран. Оказало се, че книжката му е изгубена, без да е ясно по какъв начин е станало това.

След даването на публичност, последвала незабавна реакция на Министерство на вътрешните работи. Мъжът е получил свидетелството си персонално от вътрешния министър Христо Терзийски.

" Той ми се обади и ме предложения в кабинета си. Отидох и ми беше връчено разпореждане и книжката. Искам да поднеса извинения на КАТ-Враца, тъй като тя не е била при тях. Книжката ми евентуално е изгубена от КАТ-София ", сподели Йордан Игнатов.

Той разяснява и нарушаването, за което е санкциониран - не видял знак за възбрана на товарни МПС-та. По думите му обаче знакът не е дублиран на предходното кръстовище. А законът е безапелационен по този въпрос. Това поражда проблем, тъй като когато той бъде забелязан, водачите към този момент нямат време, с цел да реагират.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР