Случаят с Желяз Андреев придоби голяма популярност и събра много

...
Случаят с Желяз Андреев придоби голяма популярност и събра много
Коментари Харесай

Депутати от БСП си правят грозен ПР със случая на Желяз

Случаят с Желяз Андреев закупи огромна известност и събра доста социална поддръжка. За да не остане по-назад от настоящите събития и с цел да си вдигне персоналния рейтинг депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков си прави извънредно противен ПР, разпространявайки по медиите подправена фотография. На нея Янков е прегърнал Желяз Андреев и то в Народното събрание, а фотото е съпроводено от текст в поддръжка на Желяз, който е от името и на още един народен представител от Добрич Даниел Йорданов.

Янков е прочут със пристрастеността си да бъде сниман с всевъзможни хора, които биха могли да му “прелеят” рейтинг, демонстрирайки, че е непосредствен с тях. Това е видно от фейсбук профила му, в който има коментар по всяка тематика, по която е ясно на чия страна е обществото.

Днес е ден на печал и се надяваме да не се появи “снимка” на въпросният народен представител с прегърнал някой от ранените. Припомняме и на двама депутати от Българска социалистическа партия, че преследването на известност непременно и на всяка тематика минава границите на естественото и на търпимостта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР