Случаят Емилиян Гебрев през цялото време е бил както в

...
Случаят Емилиян Гебрев през цялото време е бил както в
Коментари Харесай

Маринов: Случаят Емилиян Гебрев е бил както в нашето полезрение, така и в синхрон със западните партньори

Случаят Емилиян Гебрев от самото начало е бил както в нашето полезрение, по този начин и в цялостен синхрон със западните сътрудници .Има издадена интернационална заповед за следствие, която е изпратена във Англия, съобщи в Кюстендил министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

”Така че, убеждавам ви, всичко което може да се направи се прави и работим по всички условия.Сигналът през 2015 година идва от ВМА за настанено лице в безпомощно положение.Незабавно започнахме процесуални дейности , беше формирано досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране против незнаен причинител.

В хода на следствието бяха извършени всички оперативно-издирвателни мероприятия, голям брой експертизи бяха назначени по случая, всичко беше осъществено в цялостен размер ”, разяснява министър Маринов. Министър Маринов бе безапелационен, че се работи по всички версии. Емилиян Гебрев  уведомява Министерство на вътрешните работи в края на 2018 година, че самичък си е платил проучване във Финландска лаборатория, при последните данни които е дал, с цел да се възобнови досъдебното произвеждане.

„ Приканвам ви да се върнем към 2015 година и да си представим, че не знаем за събитията настъпили след  тази година. Към оня миг проверяващите работеха по това, което са имали все още.Към оня миг са разследвани всички места, в които пострадалия е бил, всички вероятни  начини за поглъщани или досег с възможното отровно вещество, тъй че това е направено още в границите на следствието през 2015 година
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР