Случай на изчезнал мъж от София. 32-годишният Николай Бодуров, който

...
Случай на изчезнал мъж от София. 32-годишният Николай Бодуров, който
Коментари Харесай

Издирва се 32-годишен мъж от София, страдащ от епилепсия

Случай на липсващ мъж от София. 32-годишният Николай Бодуров, който страда от епилепсия , е забелязан за последно на 21 септември край жилището си в столичния квартал „ Кремиковци ”, а по-късно следите му се губят. Обявен е за общонационално търсене, преде .

„ Когато е напуснал жилището си, е бил облечен с черна тениска и тъмносин спортен екип. По-късно в деня на изгубването си е бил видян до ловната хижа в Челопечене, само че с други облекла ” , изясни сестрата на мъжа Виктория Бодурова.

Няколко дни преди да изчезне, мъжът е направил епилептичен пристъп, при което е приет в болница. След това е изписан от болничното заведение. Сестра му изясни, че е бил в леко несъответстващо положение.

„ Този път, по незнайни аргументи, това негово положение продължи по-дълго и беше много по-тежко от нормално. Това е и главната причина да се тормозим. При напускането си той евентуално не е имал визия накъде и за какво потегля ” , добави тя.

Николай е напуснал жилището си без медикаменти, документи и ключове. Взел единствено телефона си, който към този момент е изключен.

„ Най-важното, когато бъде видян, е да се позвъни на 112. При припадък трябва да спре гърчът ”, сподели още Виктория.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР