Случаен минувач, ранен по време на дива престрелка между враждуващи

...
Случаен минувач, ранен по време на дива престрелка между враждуващи
Коментари Харесай

Невинен случаен минувач, ранен при бандитска престрелка на метростанция в Ню Йорк, „изпитва много болка“, казва сестрата

Случаен минувач, ранен по време на дива престрелка сред враждуващи банди на метростанция в Бронкс, си намерения, че е ударен от мощна стрела електричество – до момента в който не видя кръвта, сподели сестра му пред The ​​Post във вторник.

28-годишният Алфа Диало таман беше разговарял по телефона със сестра си в понеделник, когато беше заловен в кръстосания огън на бандитските банди на метростанция Mount Eden и ударен в дясната ръка от 9 мм огнестрелно оръжие, сподели полицията.

„ Той към момента изпитва мощна болежка “, сподели сестра му пред болница „ Свети Барнабас “, където сподели, че Диало е в интензивното поделение след интервенция.

„ Той си намерения, че [е претърпял] токов удар “, сподели тя. „ Може би е докоснал нещо – това ми сподели. Следващото нещо е кръвта.

„ Когато видя кръвта, той се изплаши “, сподели братът и сестрата, който пожела да остане неизвестен. „ Той беше шокиран. „ О, тече кръв! “ Той намерения, че нещо е избухнало, удари нещо и се шокира. Следващото нещо е кръвта. “

Диало беше един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР