Словесната престрелка между Христо Иванов и Делян Пеевски продължи и

...
Словесната престрелка между Христо Иванов и Делян Пеевски продължи и
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: омекване за меморандума, криминале, Навални

Словесната престрелка сред Христо Иванов и Делян Пеевски продължи и на 23 февруари, като към този момент бяха отправени много грозни думи.

А Бойко Борисов омекоти позицията си за меморандума на ПП-ДБ, като съобщи във Варна, че договаряния може да стартират през идната седмица.

Актьорът Христо Шопов бе арестуван с мярка за 72 часа - като начало, поради това че блъснал и заплашил своя съседка, гражданка на Люксембург, в пикантен спор.

Маскирани служители на реда направиха обиск в постройката на застрахователното дрежуство " Лев инс ".

А съветските управляващи насочиха финален ултиматум към майката на Алексей Навални за погребението на найния наследник.

Българското Министерство на външните работи най-сетне привика съветския дипломат Елеонора Митрофанова поради Навални, само че тя не се яви.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР