Словенците ще сядат на една и съща маса само ако

...
Словенците ще сядат на една и съща маса само ако
Коментари Харесай

Словения отваря терасите на ресторантите от 4 май

Словенците ще сядат на една и съща маса единствено в случай че са от едно семейство, съобщи МИА.
Институтът за публично здраве на Словения разгласи устав, за това по какъв начин ще могат да работят заведенията за публично хранене. Най-важното условие е на една маса да се хранят единствено членовете на едно и също семейство.
Правилникът планува сред масите да има разстояние най-малко метър и половина. Гостите няма да могат да си служат с общи принадлежности или да се самообслужват, когато си сипват салати или си вземат самун. Заведенията за публично хранене са длъжни да обезпечат дезинфекцирани принадлежности за хранене и те би трябвало да бъдат отнесени на масата на гостите по подобен метод, че да се избегне замърсяване. Някои рекомендации са те да бъдат самостоятелно опаковани.
Ако някой посетител би трябвало да влезе в постройката и да отиде до тоалетната, ще би трябвало да употребява защитна маска. Собствениците, въпреки това, ще би трябвало да дезинфекцират тоалетните си най-малко един път на час.
Мярката да седят на една и съща маса единствено членове на едно и също домакинство ще бъде годна, до момента в който е в действие възбраната за събиране на публични места, наложена поради ковид.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР