Словенското правителство утвърди смекчаване на карантинните на цялата територия на

...
Словенското правителство утвърди смекчаване на карантинните на цялата територия на
Коментари Харесай

И Словения с план за разхлабване на мерките срещу коронавируса

Словенското държавно управление утвърди намаляване на карантинните на цялата територия на страната, влизащо в действие от 17 май. Това е оповестено през днешния ден на страницата на държавното управление в Twitter.
Според разпореждане на държавното управление присъственото образование в гимназиите и университетите в страната се възобновява от понеделник без каквито и да било ограничавания за броя на присъстващите. Отново се позволява осъществяване на културни мероприятие и спортни надпревари в наличието на фенове, чийто брой ще бъде стеснен до 50 % от оптималния потенциал на обектите. Освен това от понеделеник хотелите в страната ще могат да одобряват безграничен брой посетители.
 Словения включва армията във имунизацията Словения включва армията във имунизацията
Словенското държавно управление разгласи, че през идващите седмици, поради идването на по-големи количества ваксини в страната, ще форсира...
За навестяване на закритите пространства на заведенията за хранене, за наличие на всеобщо мероприятие или пребиваване в хотел, е належащо да бъде показан негативен резултат от PCR-тест за ковид или документ за имунизация или документ за преболедуване на ковид през последните шест месеца, предава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР