Словенският специалист Славиша Стоянович заяви в интервю за siol.net в

...
Словенският специалист Славиша Стоянович заяви в интервю за siol.net в
Коментари Харесай

Стоянович е отхвърлил две оферти, за да поеме Левски

Словенският експерт Славиша Стоянович съобщи в изявление за siol.net в родината си, че е отхвърлил две предложения, с цел да поеме Левски.

" Всичко стана изцяло инцидентно. Бях покрай контракт с клуб от Северна Европа. Оставаше да уточним последните елементи, когато ми се обади управител от България. Представи ми офертата на Левски и тя ми хареса. Бързо се договорихме, безусловно за два дни. Говорих и с президента на клуба и той ми изясни визията си. След това нямах никакви подозрения.
 Ботев (Враца) - Левски @@@
Не желая да разясня името на клуба, с който бях покрай контракт. Те схванаха моето решение. Интересното е, че малко преди да подпиша с Левски, получих и още едно завладяващо предложение, само че към този момент се бях схванал с президента на Левски и взех решение да спазя думата си ", изясни Стоянович.

Той започва доста безапелационно в българския футбол, като Левски реализира пет следващи победи под негово управление и оглави класирането в Първа лига.

" Направихме добър старт. Спечелихме пет следващи победи, три от които в гостувания. Беше много мъчно. Но мислим мач за мач. Шампионатът едвам в този момент стартира. Най-важното е играчите да повярват във вижданията ми и метода ми на работа и да следват напътствията.

Все още сме първоначално. Имаме още доста работа. Предстоят ни и огромните дербита с ЦСКА и Лудогорец. От доста време съм във футбола, тъй че не хвърча в облаците. Еуфорията е неразрешена. В последния ни мач победихме Берое. Имаше доста аудитория. Атмосферата беше страхотна ", съобщи той.

Стоянович чака тежка борба за купата с Лудогорец и ЦСКА-София.

" В България има много положителни тимове. Шампионът Лудогорец има 12 бразилци и чернокожи играчи, ЦСКА също има доста чужденци и национали. Битката за купата ще бъде тежка, ще караме малко по малко ", сподели словенецът.

Той е удовлетворен от изискванията в Левски, само че е наясно, че следва доста работа.
 Ботев (Враца) - Левски @@@
" Като във всеки първи сезон на ново място е мъчно и изискващо, тъй като би трябвало да организираш нещата, да поставиш нови основи и да въведеш нова философия, само че пък въпреки това съм удовлетворен от изискванията в София. Свиквам бързо, тъй като футболът доста наподобява на този в Белград, а и езикова преграда съвсем няма, тъй като разбирам доста от българския ", сподели Стоянович.

" Левски е безспорен гранд и това може да бъде забелязано на всяка крачка в България. Отборът има доста последователи, които са извънредно въодушевени. Доста си наподобява с Цървена звезда. Още повече, че почитателите поддържат положителни връзки със Звезда. Те знаят, че съм бил треньор там, а това че съм спечелил и купата, значи доста за тях ", сподели още той.

Стоянович счита, че Габриел Обертан е най-голямата звезда в българския футбол.
 Ботев (Враца) - Левски @@@
" Габриел Обертан е най-голямата звезда в Левски и може би в целия български клубен футбол. Неговата биография е феноменална. Бившите му клубове споделят всичко. Той се усеща добре в Левски ", сподели той. Първа лига 7 кръг, събота 1 септември  Левски 1:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР