Словения, която беше надиграна убедително от лъвовете в понеделник отстрани

...
Словения, която беше надиграна убедително от лъвовете в понеделник отстрани
Коментари Харесай

Словения победи Полша и постави под въпрос финансите на Евроволей 2017

Словения, която беше надиграна безапелационно от " лъвовете " в понеделник в профил домакина Полша от Евроволей 2017. Тригеймовата победа с 26-21, 25-21, 25-19 сложи на карта финансовия триумф на конкуренцията.

 Смазваща статистика на
Смазваща статистика на " лъвовете " против Финландия

Българите доближиха невероятни индикатори

Полската аудитория е влюбена във волейбола, само че цялостни залите (и стадионите) единствено когато играе " Дружина полска ". Преди две години в София словенците дадоха поръчка за влизане в елита на европейския волейбол с успеха си на четвъртфинал точно против Полша с 3:2 гейма. След това балканците станаха сребърни медалисти, а ние съжалявахме, че не можахме да играем край против тях.

Поляците в целия шампионат демонстрираха, че са нестабилни макар френетичната поддръжка на публиката. В първия си мач те паднаха пред 65 хиляди фенове от Сърбия, а в понеделник срещнаха компликации против Естония.

Словенците играха в техния си жанр с оптимално потребление на блокадата за омекотяване на топките в двете направления и отлична отбрана. С присъщото за някогашната югославска школа самообладание те осъществиха точка след точка и отчаяха многочисленото дамско наличие.

 Снимка 310280
Източник:

Довечера от 18:30 часа Словения ще играе против Русия. Руснаците победиха в същата зала в Краков с 3:0. Но и трите гейма вървяха точка за точка и бяха решени след оспорвани разигравания в края.

Победата на Словения реалокира българския мач и той ще стартира от 21:30 часа и ще се засече с футболната подготовка България - Швеция.

 Снимка 310282
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР