Словашкият инстаграм модел Вероника Ражек заяви, че тялото ѝ е

...
Словашкият инстаграм модел Вероника Ражек заяви, че тялото ѝ е
Коментари Харесай

Модел избухна: Хората се държат гадно с мен, защото постоянно ми завиждат

Словашкият инстаграм модел Вероника Ражек съобщи, че тялото ѝ е " прекомерно рисково " за интернет, защото отнася много груби и неприятни мнения поради " естествената си съвършеност ".

26-годишната русокоска уточни, че съвършената ѝ фигура и положителния ѝ външен тип карат хората да ѝ завиждат в обществените мрежи.

Смятам, че тялото ми е рисково за обществените медии и троловете непрекъснато ме тормозят, без да съм направила безусловно нищо, с изключение на да обявявам фотоси на тялото си, разяснява Ражек за NudePR.com.
                             

В днешно време има доста дами с наднормено тегло или напряко тлъсти, които приказват да сме положителни към тялото ни, само че когато една красива и висока жена изиска да се усеща добре в личната си кожа, хората стартират да ме нападат и да ме назовават привилегирована, оплака се тя.
                             

Ражек има над 2,5 млн. почитатели в Инстаграм и постоянно ѝ се постанова да пътува сред Австрия и Съединени американски щати поради уговорките си като модел.

Чисто и просто те завиждат на естественото ми тяло. Някои хора даже рапортуват профила ми в Инстаграм, тъй като се усещат наранени от нежния ми тип, а по този метод аз изгубвам пари и благоприятни условия за работа, споделя още 26-годишното момиче.
                             

Ако си прекомерно красива, тогава виждат тялото ти като някаква опасност за обществото. Всъщност аз пристигам от бедна страна и е трябвало да работя старателно, с цел да бъда там, където съм сега. Мисля си, че хората желаят да ми отмъстят за триумфите, само че всичко в мен е естествено, споделя още Ражек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР