Слот игрите в онлай казина стават все по-предпочитани от играчите.

...
Слот игрите в онлай казина стават все по-предпочитани от играчите.
Коментари Харесай

Колко гореща е 40 Super Hot слот играта в България и по света?

Слот игрите в онлай казина стават все по-предпочитани от играчите. Безспорно една от най-популярните игри на ротативки е 40 Super Hot, която е дело на българския провайдър на казино игри EGT. Играта спада към плодови ротативки и предлага 5 барабана, в които се въртят разнообразни изображения на плодове. Те могат да се паднат в на всяка от препоръчаните 40 печеливши линии. Освен знаците с плодове, в играта вземат присъединяване скатер и уайлд знаци.

 

Какви са разпоредбите на играта 40 Super Hot?

Тази игра е правоприемник на 20 Super Hot, само че за разлика от предшественика си, тук опциите за облага са двойно повече. Това значи, че вие може да вземете двойно по-висока облага, стига знаците да се появят на екраните ви.

Минималният
залог в играта е 1 елмаз, а оптималният е 60 за една линия. След като активирате играта, ще видите пет барабана, в които се въртят знаците, а в специфична таблица са посочени съществуващите комбинации от плодове, които могат да се появят и да ви донесат награди.

Така да вземем за пример, вие ще спечелите пари, когато някой знак се падне 3, 4 или 5 пъти на игралния екран в печеливша линия. Подробна информация за играта ще намерите, откакто кликнете на дребния наследник бутон (i), който е ситуиран долу вляво на монитора ви.

 

Колко може да се завоюва от 40 Super Hot?

От тази игра с плодове най-печеливш знак е гроздето. Ако ви се паднат пет грозда поредно, то тогава ще вземете 400 диаманта. След него идва и скатер признакът „ Звезда “.

Той ще ви даде 20 000 диаманта за пет следващи проявления на барабаните. Звездата замества изчезналите плодови знаци в барабаните, с цел да се сформират печеливши комбинации.

Уайлд признакът номер „ 7 “ също носи огромна премия, в случай че участва пет пъти в линия. Той ще ви донесе 1000 диаманта при минималния
залог. Това са най-високите награди в играта, само че вие не пропускайте да се запознаете и с облагите, които се оферират за останалите знаци.

 

Кои са знаците в
слот играта 40 Super Hot?

Слот играта 40 Super Hot е класика в жанра и предлага добре познатите на всички играчи плодови знаци. Всички те носят облаги, когато се появят в печеливша линия, а самата линия може да бъде образувана хоризонтално, отвесно, по диагонал или по различен метод.

Символите, които биха ви донесли облаги, са: любеница, слива, череши, лимони, портокали и грозде. Сред специфичните знаци е Wild знак, който съставлява цифрата „ 7 “ и заменя останалите знаци, с цел да се получат печеливши комбинации.

Той не може да размени само Skatter признака, който е признакът „ Звезда “ и е най-силният и най-добре изплащащият се в играта. 5 от него при оптимален
залог ще ви изплатят 1 200 000.

 

Възвръщаемост към играча в 40 Supet Hot

Онлайн
слот играта 40 Super Hot е с към 96% % – възвръщаемост, което е доста добър индикатор. Това значи, че 96 % от всички вложени в играта средства от всички играчи по света, се връщат към тях, а в казината остават 4 %.

Изхождайки от високия % RTP – Retum to Player, можете да имате повече доверие на тази игра и да вършиме по-високи
залози, защото се чака облагите да се по-чести. Но въпреки всичко е нужно да действате рационално и да обмисляте дейностите си.

В играта има и две
бонус равнища, като едното се назовава „ gamble “. При него вие може да удвоите облагата си, само че може и да я изгубите напълно. Всичко се взема решение от това дали ще познаете цвета на картата – черен или червен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР