Слонът-оракул от зоопарка в Хамбург се превърна в световна медийна

...
Слонът-оракул от зоопарка в Хамбург се превърна в световна медийна
Коментари Харесай

Запознайте се с Яшода - слоницата, която познава всички мачове от Евро 2020

Слонът-оракул от зоопарка в Хамбург се трансформира в международна медийна сензация. До този миг най-известният слон в Германия е познал всички резултати от срещите на немския футболен тим.

Специално за bTV от зоопарка Хагенбек в Хамбург ни показват Яшода.

Германия е обхваната от футболна тресчица, само че преди всяка среща едва ли има немец, който да не насочи взор към Хамбург. Там слонът пророк Яшода предвижда резултатите на срещите.

„ Сетивността на Яшода към футбола идва от нейният дълъг хобот и нейната мъдрост. Тя е към този момент на 42 години и през последните 30 години в зоопарк Хагенбек към този момент е претърпяла няколко международни и европейски шампионати. Ако някой би трябвало да схваща от футбол, то това е нашата Яшода “, споделя представителят на зоопарка Сабина Бернхардт.

Най-известната дама в Германия не е допускала неточност в своите прогнози.

„ Преди да стартират футболните срещи първа илиза Яшода на фона на немския народен химн, това основава една специфична атмосфера. В кошница слагаме двата флага на играещите страни и интуитивно Яшода взема решение кое знаме да избере с хобот. И дали единствено един, или както при последната среща с Унгария тя извади двата флага от кошницата. А два флага значи тъждество. До този миг тя не е имала неточност “, споделят от зоопарка.

42-годишната Яшода е родом от Индия. Сега би трябвало да съвместява грижите за петте си слончета с необятната си известност и уговорките си около европейското състезание по футбол.

Следващата изява на слонът пророк е в понеделник в 10:00 локално време. Тогава Яшода ще предвижда срещата сред Германия и Англия, която ще се изиграе във вторник на стадион „ Уембли “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР