Слон е премазал до смърт ловец, който се опитал да

...
Слон е премазал до смърт ловец, който се опитал да
Коментари Харесай

Всичко се връща и животът е Карма! Ловец понечи да убие слон за трофей, но животното му отвърна със същото

Слон е премазал до гибел ловджия, който се опитал да го простреля в частен резерват в Намибия. 46-годишният аржентинец Хосе Монзалвеш е бил погубен в събота следобяд, до момента в който проследявал стадото на слона — палач.
Държавната осведомителна организация на Намибия оповестява, че мъжът е умрял в частен резерват, намиращ се на 70 километра северозападно от дребното градче Калкфелд.

По време на случая Монзалвеш, чиновник на петролна компания, е бил в компанията на различен аржентинец и трима намибийци.

Според локалните медии, един от слоновете в стадото ненадейно се втурнал към ловната дружинка. Неспособни да се измъкнат, ловците почнали да стрелят по солидното животно, което в последна сметка се строполило върху 46-годишният аржентинец.

Полицията е декларирала, че господин Монзалвеш е бил с годно позволение за лов, което му дава право да преследва едри диви животни измежду африканската пустота.

Това е вторият сходен случай за тази година, в който плячката убива хищника.

През май месец 51-годишният Тенис Бота, прочут професионален ловджия на едри животни, бе смачкан до гибел от слон в Зимбабве. Животното било простреляно от различен ловджия, само че се строполило върху Бота, който умира на място.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР