Слоганът на предизборната кампания на коалицията се нарича 100 решения

...
Слоганът на предизборната кампания на коалицията се нарича 100 решения
Коментари Харесай

Зафиров: Предизборната ни кампания съдържа стъпките за излизане от кризата и може да е управленска програма

Слоганът на предизборната акция на обединението се назовава " 100 решения за България ". Това може да се трансформира и в управническа стратегия, тъй като в нея са посочени съответните стъпки, с които да излезем от рецесията. Подходът ни е лявополитически. Най-големият проблем е разрухата на държавността, би трябвало да се измъкнем от дълго налагания дяснолиберален модел. Това сподели в ефира на NOVA Атанас Зафиров - кандидат-депутат от " Българска социалистическа партия - Обединена левица ".

" 50-ото Народно заседание се спомина. То беше заченато в грях, тъй като още в предизборната му акция се говореше интензивно, че животът му ще бъде къс. Живя в обърканост и без цел, нищо не се реши от него. Ортаците в " сглобката " се надлъгваха и в последния ден на Народното събрание се прегърнаха позорно. Адептите за неговата реанимация са нелепи`, разяснява той.

По думите му Българска социалистическа партия води почтена, откровена и положителна акция. " Всеки ден сме на терен, опитваме се да дадем на хората нова вяра и действителна лява опция. В диалозите си имаме цел да върнем нормалността в политиката. Лявото към този момент е на една писта и е обединено и хомогенно, а преди беше на 10 писти. Трябва да си приказваме още веднъж за политика, Народното събрание се изпълни с анонимни хора и съмнителни шоузвезди. Не бива авансово да задаваме модел на " сглобка ", счита Зафиров. 

Според него ниската изборна интензивност подвига цената на купения избор. " Искаме минималната заплата да е 50% от междинната брутна заплата, а точно 1277 лв.. Предлагаме 5000 лв. помощ за първо дете, за второ и трето - 10 000 лв., както и 40 000 лв. безплатно за младо семейство, което ще си купува жилище. Единият от тях би трябвало да е под 40 години, както и двамата да са се осигурявали в последните 2 години ", съобщи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР