Сливен. Заместник-кметът на Сливен по хуманитарните дейности Пепа Чиликова присъства

...
Сливен. Заместник-кметът на Сливен по хуманитарните дейности Пепа Чиликова присъства
Коментари Харесай

Сливен: Заместник-кметът Пепа Чиликова откри новата учебна година в ОУ „Христо Ботев“ и ГПЗЕ „Захари Стоянов”

Сливен. Заместник-кметът на Сливен по филантропичните действия Пепа Чиликова участва на тържеството за разкриване на новата образователна година в Основно учебно заведение „ Христо Ботев “ и в Гимназия с преподаване на западни езици „ Захари Стоянов ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Първият образователен ден е празничен, паметен и трогателен за всички нас. Скъпи първокласници, не се плашете – тук ви чакат доста нови знания, вълшебни мигове и доста нови другари, уточни Чиликова.
Зам.-кметът пожела на учениците да търсят и да намират отговорите на своите въпроси, да учат, с цел да знаят. „ С помощта на Вашите учители ще откриете своята мощна страна и ще я развивате. Родителите би трябвало да са спокойни, тъй като децата им са в сигурни ръце. Но Вие ги подкрепяйте всеки ден. Намирайте време в забързания ден да чуете всичко, което ги вълнува ”, сподели още Чиликова.
Прага на езиковата гимназия прекрачват най-хубавите възпитаници, съобщи зам.-кметът на тържествената гала в ГПЗЕ. „ Пожелавам Ви тук да придобиете храброст да преследвате фантазиите си. Да станете по-силни, да откриете своя личен път, да покорите най-големите върхове на науката, да представяте почтено гимназия „ Захари Стоянов ” и родния си град ”.
Пепа Чиликова поздрави учителите за смелостта. „ Бъдете все по този начин отдадени на специалността, създавайте мощни персони и се радвайте на уважението, което заслужавате. Скъпи родители, дълъг и сложен е пътят към фантазиите, само че вашите деца сигурно са на правия път ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР