Сливен. радиционният Младежки бал под надслов Моето здраве – моята

...
Сливен. радиционният Младежки бал под надслов Моето здраве – моята
Коментари Харесай

Сливен: Заместник-кметът Пепа Чиликова откри Младежкия бал в подкрепа на здравословния начин на живот

Сливен. радиционният Младежки бал под надпис „ Моето здраве – моята отговорност “ се организира в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Участваха над 170 възпитаници от горните класове на 12 учебни заведения в общината.
Балът беше открит от ръководителя на Общинския съвет по наркотични субстанции и заместник-кмет Пепа Чиликова. „ Щастлива съм, че в тези начинания се включват от ден на ден младежи. Това ни кара да имаме вяра, че с общи старания, можем да се оправим и предотвратим един от най-значимите за обществото ни проблеми, свързани с използването на психо-активни субстанции “, съобщи по време на откриването Пепа Чиликова. На събитието участваха членове на Общинския съвет по наркотични субстанции, представители на цитадела „ Туида “ и учители.
Тази година форматът на събитието беше по-различен, за участниците да реализират превантивните си хрумвания с музика, караоке осъществявания и танци.
В рамките на тържеството учениците показаха словесно своето мото за здравословен метод на живот без опиати. В празничната стратегия взеха присъединяване и Младежки танцов състав,,Акация ” при ПГИ,,Проф. доктор Димитър Табаков ”
Балът се провежда от Общинския съвет по наркотични субстанции, Превантивно-информационния център- Сливен, Младежкия съвет по наркотични субстанции и доброволчески екипи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР