Сливен. Полицията задържа мъж и иззе музикална уредба при проверки

...
Сливен. Полицията задържа мъж и иззе музикална уредба при проверки
Коментари Харесай

Сливен: Полицията задържа мъж и иззе музикална уредба при проверки на сигнали за силна музика

Сливен. Полицията задържа мъж и иззе музикална уредба при инспекции на сигнали за мощна музика, оповестиха Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Сливен. През миналата седмица чиновници на Районно ръководство „ Полиция ” – Сливен за посетили 44 сигнала за нарушение на тишина, като 23 от тях са в квартал „ Надежда ”. Съставени са 3 акта, 4 протокола за предизвестия, конфискувана е 1 уредба и един е арестуван за несъблюдение на полицейско предписание.
20 са сигналите, посетени от чиновници на група „ Охрана на публичния ред ” към Районно ръководство „ Полиция ” – Сливен в останалите жилищни региони на града. Сигналите са най-вече в кварталите „ Комлука ”, „ Дружба ” и „ Сини камъни ”. Съставени са 4 акта и 8 протокола за предизвестие.
Полицията в Сливен управлява потреблението на пиротехническите произведения. Всички компании и жители, които употребяват пиротехнически произведения от категория 2 и 3, избрани в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на Районно ръководство „ Полиция ” – Сливен, като се задължават да ги употребяват според реда, избран в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.
Полицейските чиновниците в Сливен употребяват всички законови сили и средства, както и наличния запас, с цел да се обезпечи спокойствието на жителите и спазването на Наредба за публичния ред на територията на община Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР