Сливен. Областният управител на Сливен Чавдар Божурски посети база Ново

...
Сливен. Областният управител на Сливен Чавдар Божурски посети база Ново
Коментари Харесай

Сливен: Областният управител участва в „Среща на лидерите” на база „Ново село”

Сливен. Областният шеф на Сливен Чавдар Божурски посети база „ Ново село ” по покана на зам. командира на Районния спомагателен екип за Черно Море Скот Сайтс и шефа на обекта – отдел „ Управление и уреди ” Дейвид Тидеман. Това оповестиха от Областната администрация . Визитата мина под мотото „ Среща на водачите ” и в нея бяха поканени да вземат участие още кметът на община Сливен Стефан Радев, шефът на ОДМВР ст. комисар Димитър Величков, шефът на Търговско дружество на ДАНС Николай Чиликов.
Домакините на събитието показаха активността въз основата, която се употребява взаимно от американски и български военни, срещнаха ги със значимите учения, извършени на нейна територия, демонстрираха основаните условия за престояване и образование, както и самия подготвителен полигон. Гостите разговаряха с полк. Уесли Мъри, пълководец на Черноморски спомагателен екип, и с подп. Петър Желев, пълководец на Полевия образователен полигон „ Ново село ”.
Посещението се организира в навечерието на Деня на благодарността, формален празник на Съединени американски щати. Американските представители на „ Ново село ” показаха признателност към гостите и институциите, които съставляват, както и към локалното население за оказваната поддръжка по време на пребиваването им в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР