Сливен. Министър-председателят Бойко Борисов поздрави за изключително добрите резултати участниците

...
Сливен. Министър-председателят Бойко Борисов поздрави за изключително добрите резултати участниците
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Българското командване се справи прекрасно с многонационалната съвместна подготовка „PLATINUM LION 2018”

Сливен. Министър-председателят Бойко Борисов поздрави за извънредно положителните резултати участниците в многонационалната взаимна подготовка „ PLATINUM LION 2018 ”. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . За първи път процесът по обмисляне и осъществяване на подготовката е напълно отговорност на Сухопътните войски на Република България. „ Поздравявам българското командване, за първи път възнамеряват, управляват и са се справили прелестно с това огромно занимание “, означи министър председателят Борисов по време на заключителната гала, която се организира на Учебен полигон „ Ново село “.
„ Едно прелестно оборудване за подготовка, подготовка и въздържане е взаимната ни база, която дружно с американските сътрудници имате опция да употребявате тези дни “, добави министър-председателят. „ С тези учения ние променяме мисленето, учим се да водиме война дружно, да се отбраняваме и да подсигуряваме сигурността освен на Балканите, на нашите жители, а и на Черноморския район “, сподели в умозаключение министър председателят Борисов.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР