Сливен. Делегация на Конфиндустрия България посети Община Сливен и се

...
Сливен. Делегация на Конфиндустрия България посети Община Сливен и се
Коментари Харесай

Сливен: Делегация на Конфиндустрия България посети Общината

Сливен. Делегация на Конфиндустрия България посети Община Сливен и се срещна с кмета Стефан Радев. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Надявам се, че към този момент имате усещания както от града, по този начин и от бизнеса и че тези усещания са положителни “, сподели пред гостите кметът Стефан Радев. „ Ние имаме доста съществени вложители от Италия на територията на нашата община и сме подготвени да посрещнем още такива вложители. Имаме предприятия в разнообразни браншове. Сливен е първият промишлен град в България. Като благоприятни условия имаме какво да предложим “, сподели още кметът.
Председателят на сдружението Мария Луиза Мерони изясни, че Конфиндустрия България има към 300 компании – членове у нас, които обезпечават към 20 000 работни места.
По време на срещата се организираха диалози за работната ръка в Сливен, за учебните заведения и висшите образователни заведения на територията на общината и за това да се откри метод младежите да остават на работа тук.
„ Ние като Конфиндустрия сме подготвени за съдействие с вашия град и вашата община, тъй като имаме тук компании, които са наши членове. Има и интерес на италиански предприятия, които да дойдат в България и съответно в градове от вида на Сливен да влагат. На разположение сме за съдействие “, сподели още Мария Луиза Мерони.
Заедно с нея бяха заместник- ръководителят на Конфиндустрия България Мария Нецова, Мила Ненова - шеф, Аурелио Донати - съдия, и Стефан Тодоров - териториален представител.
Конфиндустрия България е съдружие на италианските бизнесмени в България, основано преди повече от 18 години. Представители на организацията бяха през днешния ден на териториално посещаване в Сливен, където има нейни членове.
На срещата участва и заместник-кметът Стоян Марков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР