Сливането (The Merge) нямаше забележимо въздействие за притежателите на ETH

...
Сливането (The Merge) нямаше забележимо въздействие за притежателите на ETH
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Етериум през 2024 година и отвъд

„ Сливането (The Merge) нямаше видимо влияние за притежателите на ETH или потребителите ". Това ли е истината?

Значителното възобновяване на цените на криптовалутите зависи от вливането на пресен капитал от нови или завръщащи се вложители. Без напор от участници на дребно, може да няма забележителна инерция за изкачването на Етериум над най-високата си стойност за всички времена (ATH).

Въпреки това евентуални катализатори като Coinbase, NFT пазари и други фактори могат да привлекат интерес на дребно. Заслужава да се означи, че доста количество благосъстояние остава съсредоточено в ръцете на огромни притежатели.

Текуща оценка на Етериум

Към момента на писане на публикацията Етериум е оценен на $2,305, отбелязвайки растеж от към 2% през последните 24 часа. Обемът на търговия за 24 часа възлиза на $9.3 милиарда. Етериум държи позиция №2 в CoinMarketCap, като може да се похвали с пазарна капитализация онлайн от $277 милиарда. Циркулиращото предложение е 120 милиона ETH монети, като оптималното предложение не е посочено.

Анализ на придвижването на цената на Етериум

Скорошен разбор разкрива възходяща наклонност в цената на Етериум, достигайки $2305,40 след позитивен пазарен цикъл. Еднодневната графика демонстрира възходяща наклонност, подкрепена от показателя на относителната мощ (RSI), покачващ се над 45, и лентите на Болинджър се уголемяват. 4-часовата графика в допълнение ускорява възходящото въодушевление, като 50-дневната EMA се движи нагоре и линията MACD над сигналната линия.

Очаквания и прогнози

Цялостният разбор на цените на Ethereum демонстрира позитивни индикации след мощен прогресивен курс с капацитет за спомагателни облаги. Както еднодневните, по този начин и 4-часовите графики допускат възможност за надминаване на равнището на опозиция от $2327,16, макар че се следи мощно равнище на поддръжка при $2237,71 при положение на оттегляне.

Прогноза за цената на Етериум за 2024 година

Прогнозите за 2024 година плануват забележителен напредък на пазара на Етериум. Прогнозите допускат минимална цена от $3,122, което отразява доста нарастване по отношение на миналата година. Средната цена се чака да се стабилизира към $3,213, с евентуален най-много от $3,829.

Прогноза за 2025 година и оттатък

Траекторията за идващите години остава позитивна, като през 2025 година се планува минимална цена от $4,740 и евентуален най-много от $5,448. Растежът може да продължи и през 2026 година, достигайки най-много от $8,406. Прогнозите за 2027 година, 2028 година и по-късно изобразяват възходяща наклонност, евентуално достигаща $39,276 до 2030 година

Различни прогнози

Различни източници оферират разнообразни гледни точки за бъдещето на Етериум. Wallet Investor показва песимизъм, прогнозирайки обезценка от -98.72% след пет години. CryptoPredictions предлага оптималната цена от $2,521 до края на 2024 година, до момента в който Digital Coin Price е по-оптимистична, като планува най-много $5,001 до края на годината.

Експертни отзиви

Крипто инфлуенстърт Бен Армстронг чака прогресивен сюжет за Етериум през 2024 година, с евентуален връх за всички времена от $33,000, в случай че спот ETF бъдат утвърдени по средата на цикъла. От решаващо значение е да се вземат поради тези разнообразни гледни точки и пазарна динамичност при образуването на цялостна вероятност за бъдещето на Етериум.

Тези прогнози, споделени от разнообразни платформи за разбори на крипто пазарите, са чисто спекулативни и не подсигуряват евентуалната траектория на Етериум. Именно поради това и волатилния темперамент на пазарите на криптовалути всеки вложител би трябвало самичък да може да преценя риска, да желае финансови препоръки от лицензирани източници и да прави задълбочени изследвания преди да се впусне в пазара. Инвестициите в криптовалути са високорискови и всеки може да загуби всичките си пари в случай че не подхожда внимателно. Винаги би трябвало да се влага с концепцията, че може да се загуби дадената инвестиция – изключително при Етериум и останалите криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР