Сливането на Слънцето и планетата на изобилието Венера ще предизвика

...
Сливането на Слънцето и планетата на изобилието Венера ще предизвика
Коментари Харесай

Критични дни очакват тези три зодии през октомври

Сливането на Слънцето и планетата на изобилието Венера ще провокира отрицателни страсти, внезапни промени в настроението и появяването на неприятности . Три знака на зодиака са изложени на риск. Ето кои са те:

Рак

Раците, под въздействие на разположението на планетите, ще надценят своите сили и благоприятни условия. Това ще се отрази отрицателно на физическото им положение и даже може да аргументи компликации в общуването с представители на противоположния пол. Те би трябвало да  потърсят повода за това и да вземат решителни ограничения. В противоположен случай ги чака остра отмалялост и незаинтересованост към всичко.

Лъв

През втората половина на октомври Лъвовете ще имат непредвидени разноски, които ще се отразят отрицателно на общото им финансово положение. И в случай че в допълнение към това не слушат шефовете си, ще влязат в конфликтни обстановки. Заради общото напрежение могат да зародят и различия и кавги с сътрудник.

Везни

При Везните връзките, които са почнали неотдавна, могат да приключат ненадейно през втората половина на октомври. Тази тягост може да бъде понесена елементарно, само че след нея шансът ще ги напусне и във финансовия бранш. И всичко това, тъй като Везните настойчиво подценяват препоръките на приятелите си. Везни, би трябвало да се опитате да контролирате страстите си и да слушате околните си.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР