Сливането на Националната агенция по приходите /НАП/ и Агенция Митници“

...
Сливането на Националната агенция по приходите /НАП/ и Агенция Митници“
Коментари Харесай

Ревизоро: НАП и Агенция „Митници“ са коренно различни ведомства, кога данъците са се занимавали с наркотрафик?

Сливането на Националната организация по приходите /НАП/ и Агенция „ Митници “ е прекомерно рисков ход , защото единствено след 20 дни България ще има ново държавно управление . Отделно двете ведомства са радикално разнообразни като механизъм на работа.

Това стана ясно от думите на Емил Димитров-Ревизоро , който пред „ Bulgaria ON AIR “ разяснява обявената през вчерашния ден

„ Механизмът на работа е напълно друг. Вие знаете, че митниците събират пари и това е значимо за страната, само че наркотрафикът събира ли пари – не. Това няма нищо общо с приходната част, само че това е унаследено, това е толкоз значимо за страната. Кога налозите са се занимавали с наркотрафик? Кога са се занимавали с прелиминарен надзор? “.

Ревизоро изрази мнение, че промяна в митниците се прави в първите от три до шест  месеца след вземането на мандата, като в края на този интервал би трябвало към този момент да си подготвен. По думите му едвам след половин година ще стане ясно, дали въведените промени са били верни и са дали някакъв позитивен резултат. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР