Следя събитията в Израел и съм изключително съпричастен. Това, което

...
Следя събитията в Израел и съм изключително съпричастен. Това, което
Коментари Харесай

Лорер предупреди: Може да ни чакат същите предизвикателства като в Израел

Следя събитията в Израел и съм извънредно съпричастен. Това, което се случи в събота, е потрес за цялата страна, който ние тук не можем да разберем. В Израел са привикнали, само че случилото се в събота беше друго. Това посочи в изявление за „ Лице в лице “ от „ “.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 295
" Това бе средновековна свирепост от страна на " Хамас ". Стигнаха до ново равнище: до това на " Ислямска страна "  в Сирия и Ирак. Ниво, което употребява жестокостта демонстративно, с цел да се потвърди слабостта на съперника и да се доближи до резултат, който на никого не е ясно какъв ", добави той.

" Бременни дами, хора с Алцхаймер, които са отвлечени като заложници, хора оживели от Холокостта, които са взети за заложници. Това е нещо, което накара израелското общество, да изпадне в потрес. Никой не може да си изясни по какъв начин е допустимо това да се случи в страна, която мисли, че системите ѝ за сигурност са най-добрите в света. Неминуемият извод, до който ще стигне Израел, е, че доста от институциите в страната са спрели да работят поради опълчване на обществото и политическо напрежение. За страдание, тази събота видяхме резултата от институционалния разпад ", уточни още Лорер. 

Според него, войната сред Израел и " Хамас " би трябвало да е знак " Внимание " за България. " Може да ни чакат същите провокации. Къде е КСНС? Призовавам, изключително когато се касае за стратегически значими неща като груповата сигурност, да не подхождаме партизански, партийно и самостоятелно ", моли националният представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР