Следя с огорчение разпада на това Народно събрание, заяви президентът

...
Следя с огорчение разпада на това Народно събрание, заяви президентът
Коментари Харесай

Румен Радев с огорчение следял разпада на Народното събрание

Следя с оскърбление разпада на това Народно заседание, съобщи президентът Румен Радев по време на посещаване в Техническия университет.

Всички партии би трябвало да са наясно, че с тези кални битки дискредитират цялата политическа система. Българският парламент не е пазарище. Едните пазарят с депутати, другите се уговарят да връщат остарелия съдружен модел, добави Радев. Двете страни убиват вярата и доверието на българите в политическата класа. Убиват го с речта си, държанието, популизма и братуването сред политически съперници в името на властта.

Хората чакат бързи решения, безапелационен е той.

Кабинетът би трябвало да разсее всевъзможни съмнения, че може да отстъпи от. Министър -председателят би трябвало да отстои националните ползи. Позицията му не може да се разминава с рамката на консултативния съвет за национална сигурност, съобщи Радев.

Всяко увъртане и опити за замяна или заобикаляне на националната позиция ще имат тежки последици, предизвести той.

Президентът Румен Радев е на посещаване в Националния център по мехатроника и чисти технологии – кампус „ Студентски град “. Той прегледа лабораторния комплекс и организира среща с ректорското управление на Техническия университет – София.

В зала „ Проф. Цв. Лазаров “ президентът насочи одобрение по време на гала с присъединяване на ръководителите на лабораториите, построени в кампуса на Националния център в ТУ-София.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР