Следвайте стъпките по-долу, за да започнете да медитирате с кристали:1.

...
Следвайте стъпките по-долу, за да започнете да медитирате с кристали:1.
Коментари Харесай

Ето как да се отървете от стреса с помощта на кристали

Следвайте стъпките по-долу, с цел да започнете да медитирате с кристали:

1. Почистване

Почистете региона към вас, в това число кристалите, които ще употребявате за медитация посредством окадяване. Окадяването включва запалването на китка салвия, известна още като култивиран чай и превозване на самите вас и кристалите в дима за към 30-40 секунди. Това е отличен метод, с цел да изчистите негативната сила от вкъщи ви или мястото където медитирате, от кристалите и от личното ви енергийно поле. Не забравяйте, че можете да чистите и зареждате важите кристали при Новолуние и пълнолуние поставяйки ги на терасата да вземем за пример. Освен в случаите на лунно затъмнение.

2. Заземяване

Заземяването, преди да започнете, също може да бъде превъзходен метод да се подготвите да бъдете изцяло отворени за приемане на лечебните изгоди от кристалите. За да се заземите, поставете хематит, червен яспис или черен турмалин във всяка ръка и визуализирайте всичките си нарушени енергийни синхронизации дружно, внасяйки ред и успокоение. Този развой ще ви накара да се почувствате спокойни, закотвени и подготвени да започнете своето излекуване.

3. Медитиране

Дръжте камъните, с които желаете да медитирате. Бавно се приплъзнете в умерено положение, затворете очи и се концентрирайте върху зоните, които се нуждаят от излекуване. Представете си вълна от позитивна сила, която тече от кристала в тази област в живота ви, подхранвайки я и лекувайки я. Завършете с молитва, одобрение или благодарствено слово като прибавете някакви думи на сигурност в края. Например:

„ Аз съм чист/а от…….и това е тъкмо по този начин! “

След време ще забележите, че медитацията с кристали в действителност оказва помощ за усмиряване на нервите и облекчение на безпокойството, което идва със напрежението и чувството за тревога.

Още способи за справяне със напрежението и възприятието на тревога благодарение на кристали

Медитацията е един от най-хубавите способи за потребление на лечебни кристали Срещу тревога и стрес. Въпреки това, има и доста други способи да се употребяват техните лечебни свойства, и това ще ви донесе успокоение в живота.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР