Следвайте Гласове в : Яворе, след статия с такова заглавие

...
Следвайте Гласове в : Яворе, след статия с такова заглавие
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Полуграмотното простолюдие и грантаджиите-новоеничари

Следвайте " Гласове " в
: " Яворе, след публикация с такова заглавие си задължен да разрешиш публично да може да се псува в мненията. Това е безусловно неотложно, или не пускай такива заглавия " ; " В този ред на мисли очевидно и унгарци и датчани са от простолюдието. и чехите да не не помня " ; " А, бре, суяци, марш по дупките! Голям праз, че хлябът ще стане по 3 евра, а сиреното - по 25. Важоното е, че индивидът ще получава 20 000 евро заплата ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 
Бай Иван
Приемането на еврото ще докара до още по-голямо обедняване на страната ни (не на грантаджиите-новоеничари, които от заран до вечер по малките екрани тръбят, какъв брой е значимо да приемем еврото) Това дефинитивно и окончателно ще затегне примката към България!

 
Двойна засегнатост
Значи хем полуграмотно, че и простолюдие. Можеше да бъде малко по-обран, да вземем за пример - полуграмотно население. Ама той, непосредствено с бутонките влиза. Не че да назовава хора, които с налозите си устоят цяла България, полуграмотни не е засегнатост. Но простолюдие..., ех гиди дряновица
 
полуграмотното простолюдие
Не ме интересува мнението на този банков кръвопиец.
 
Павел Асенов
Заглавието не е правилно! Тълкуват се думите на Х.! Моля бъдете положителни публицисти и си вършете работата! А другояче референдумите в България найстина не трябва да засягат тематики, който изискват експертни познания!
 
Схемата
Заглавието е нападателно, притегля внимание, прави чудесна работа от журналистическа позиция, само че в последна с/ка е неточно. Изреченото от ЛХ е друго от изказванието. Тезата му е - нереални разсъждения на университетски фрагменти за разнообразни хипотези не са предопределени.... Той е повече политик, нещо като " инфлуенсър на статуквото ", което го е позлатило
 
неотложно
Яворе, след публикация с такова заглавие си задължен да разрешиш публично да може да се псува в мненията. Това е безусловно неотложно, или не пускай такива заглавия.
 
thenewone
Ся, заглавието било неточно. Е, да е внимавал кво е приказвал. Какво не е желал да каже, а пък то му е вменено от журналята? Квото е желал да каже - споделил го е, квото е желал да внуши - внушил го е. Ма проф. дин. Румен Гечев нямал бил право да дискутира - щото... За какъв нереален научен спор иде тирада? Компетентност се потвърждава с дипломи и изявления. Тоз има ли ги? Гечев ги има.
 
thenewone
Не мога да си обясня следното - нощес го писах, Гечев им задава простоват и натурален като усмивката на дете, въпрос - Как по този начин Дания и Швеция, страни от Европейски Съюз, с референдумен отвод от €зоната, си въртят синджирчето и не се сещат, че в случай че не престават да слушат необразования си народ, ще я вапцат. Отговор - няма. Не сме дорасли, галиба.
 
тралала
В този ред на мисли очевидно и унгарци и датчани са от простолюдието. и чехите да не забравяме.
 
black out
Не ми се мисли по какъв начин ще се усещат такива потенциали един ден, в случай че се случи black out в цяла Европа или в света, за което от ден на ден се приказва в Европа. Ако настъпи цялостен срив на електрозахранването, само оцеляването ще е от голяма важност. Без електричество цивилизацията ще отиде на кино, в това число банките и банковите заплащания.
 
....
Господин Хемпарцумян, когато народа взема решение нещо се споделя народна власт, а когато единствено определени люде вземат решение нещо му се вика тирания.
 
Схемата
Отиде си Антон Дончев, той е създателят на " Време разделно ", извънредно знаково и символно произведение! Авторът му като че ли избра миг за привличане на вниманието ни върху нещо съдбовно. Абсолютен факт е, че и борещият се от заран до здрач, достигайки лимита на силите си жител, даже оклюманият и отчаял се от всичко безделник, нямат действителен късмет да осмислят
 
До: СХЕМАТА
Опитите за оправдания са нелепи. Можещите да четат и да вършат заключения не са малко! Бившият кремиковски служащ, създаден в капиталист не помни, че социалистическа България приготвяше образовани хора, мнозина от които са към момента живи, четат и пишат освен на матерния си език, могат да съпоставят и проучват.
 
The Pied Piper
А, бре, суяци, марш по дупките! Голям праз, че хлябът ще стане по 3 евра, а сиреното - по 25. Важоното е, че индивидът ще получава 20 000 евро заплата. Jedem das Seine, както са казвали просветените люде презд първата поливина на XX в.
 
Чезаре Ламброзо
Доста мощно послание на госпожа Робева. Много хора в България мислят за тези проблеми по същия метод. п.с. А Ристю да не демагогства дърводелската, а да даде персонален образец - шмайзера, каската и при това неразбирателство Глиги на източния фронт. Генера Наско и останалите пишман демократи да го последват. На България война не и би трябвало, още по-малко с Русия.
 
nan
госпожа Робева е по-голям мъж от Ристю, както и да го погледнеш. Ристьо, гет ин дъ кръг с Робева в народен ефир!
 
colibri
Н.Робева не би трябвало да се лимитира единствено с името на Иванов.Написаното от нея се отнася за доста от " кресливите " ни, тъй наречените " демократи ".Списъкът би могъл да е съвсем безконечен... ;)
 
от ден на ден
обществото се убеждава, че служебни държавни управления работят релативно по-добре.
 
Мила от Марс
Това, което по този начин упорито желаят от нас със единодушието да дадем оръжие, е в действителност публично да се обявим против Русия. Имам възприятието, че настояващите за това, отпред с нашите евроатл. натегачи, изпитват някакво садистично наслаждение да пречупят българския народ и да го накарат да застане против личните си усеща, да покаже пред света, че ненавижда Русия.
 
Мила от Марс
Защото да мразиш Русия е несъмнено като положително и вярно. Това е едно невъобразимо морално безчинство. Затворени сме в клопката на русофилията и русофобията, и няма изплъзване. Русия би трябвало да е или боготворена, или сатанизирана, нямаш късмет за друга позиция. Ако се опиташ да кажеш нещо рационално отвън тази скица, стартират да те ругаят и от двете страни.
 
рис
Това, че най-сетне някои европейци се сетиха да прочетат Оруел е добре. Но евентуално ще им трябват години с цел да го схванат (ако въобще мислят). Струва ми се, че няма да имат време за схващане - влакът няма да ги чака.
 
България ще я бъде на инат на враговете ѝ
Чета тук постовете на огромната част от форумците и съизпитвам горделивост, че съм част от многострадалния българския народ, който е запазил стародавния си здрав морал, естествената си интелигетност и няма мощ, която да го накара да загуби ориентировка в комплицираната и спорна обстановка. Нека Бот с наша помощ да пази България!
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР