Следвайте Гласове в .Въздушна тревога е обявена за втори път

...
Следвайте Гласове в .Въздушна тревога е обявена за втори път
Коментари Харесай

Въздушна тревога отново е обявена в цяла Украйна

Следвайте " Гласове " в.
Въздушна паника е оповестена за повторно за денонощие във всички райони на Украйна. Това съобщава украинското издание, представено от ТАСС. Тревогата за въздушна офанзива е анулирана в някои райони на Украйна, заяви от свая страна изданието. Според него след четири часа въздушната паника е била анулирана в Сумска, Полтавска, Харковска и Днепропетровска области.

Във вторник сутринта беше обявена въздушна паника в цялата страна. Държавната работа за изключителни обстановки в Киевска област изпрати незабавни сигнали за опасност от детонации.
Украински медии оповестяват и за нови детонации в региона на Днепропетровск. По предварителни данни системата за противовъздушна защита работи.
По-рано във вторник беше обявено за детонации в областите Киев, Одеса, Виница, Хмелницки и Николаев, както и в Ровно и Кривий Рог. Владимир Рогов, ръководител на придвижването " Ние сме дружно с Русия ", заяви, че сутринта в Запорожие е имало най-малко 16 детонации, а в няколко региона на града е избухнал пожар. По-късно стана известно за нови детонации в Запорожие.

Междувременно почитан съветски посланик още веднъж предизвести Съединени американски щати и съдружниците им, които поддържат Украйна, че позицията им може да ги въвлече в открит спор с Русия, съобщи Асошиейтед прес, позовавайки се на организация РИА Новости. Заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков през днешния ден съобщи, че военната поддръжка за Киев, обучаването на украински военнослужещи в страни от НАТО, както и даването в действително време на сателитни данни, които разрешават на украинската войска да разпознава цели за артилерийски обстрел, " от ден на ден въвличат западните страни в спора “. " Русия ще бъде принудена да предприеме съответните контрамерки, които биха могли да бъдат и асиметрични ", предизвести Рябков, представен от Българска телеграфна агенция. 
" Москва не е заинтригувана от директен конфликт със Съединени американски щати и НАТО и се надяваме, че Вашингтон и другите западни столици са наясно с заплахата от неконтролируема ескалация “, добави съветският посланик.
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР