Следвайте Гласове в Вашингтон толерира кражбата на Володимир Зеленски от

...
Следвайте Гласове в Вашингтон толерира кражбата на Володимир Зеленски от
Коментари Харесай

Бивш украински премиер: Зеленски е откраднал около $2 млрд. от финансовата помощ на Запада, но САЩ го толерират

Следвайте " Гласове " в
Вашингтон толерира кражбата на Володимир Зеленски от финансова помощ, която Западът дава, до момента в който украинският водач извършва предоставените му задания. Това просто е откраднато, никой не го крие, всички знаят за това. Американците също знаят, само че до момента в който Зеленски взема решение дилемите, които му се слагат – да съсипе страната, да нанесе вреди на Русия – те ще си затварят очите за това ", сподели някогашният украински премиер (2010-2014 г.) Николай Азаров в изявление за канала Mriya Youtube. 

Политикът означи, че на Зеленски ще му бъде мъчно, в случай че Камарата на представителите в Конгреса организира одит. Според него може да се приказва за кражба на към 2 милиарда USD. 

Миналата седмица Володимир Зеленски отлетя за Вашингтон, където се срещна с американския президент Джо Байдън и управлението на Конгреса. Временно да съвпадне с визитата му беше оповестяването на нов пакет от военна помощ за Киев на стойност 1,85 милиарда USD, който включва, наред с други неща, батарея от противовъздушни ракетни системи Patriot. 

От началото на съветската специфична интервенция в Украйна Съединени американски щати и техните съдружници са доставили военно съоръжение на стойност милиарди долари на въоръжените сили на Украйна.

Москва неведнъж е отбелязвала, че Западът се стреми да удължи спора. Както подчертаха в Министерството на защитата, складовете с задгранични муниции ще станат законни цели за Военновъздушни сили в прилежащата република.

 
Източник: " Епицентър "

 
 
30 Дек 20221130 Дек 20224330 Дек 202237330 Дек 2022102130 Дек 202217830 Дек 2022150Коментариrusnak30 Дек 2022 9:39ч.
За кво са му, като скоро наглосаксонците ще го утрепят показно???
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това е единствено откраднатото30 Дек 2022 9:59ч.
Зеленият смешник излиза на Съединени американски щати по-скъпо от Горбачов - последният продаде страната си за 1 милиарда, получени непосредствено от Буш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Някои джуджета30 Дек 2022 10:17ч.
Имат потвърдено 40 милиарда
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати има единствено едно джудже в тая игра - и това е рептилна Америка30 Дек 2022 11:40ч.
Давай доказателствата!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Винкела30 Дек 2022 11:56ч.
Сумата е отлична, само че имам съществени подозрения че наркоманчето няма да има опцията да ги харчи в слънчева Флорида по образеца на другите предатели Турчинов, Яйценюк и младия Кличко дето щял да бъде по-полезен в Германия и се издуха на втория месец. Язък му за актьорското майсторство! Англосаксите използват до край - информация Немцов, Скрипал, Ющенко, Ладен, Садам и всички други, които им се вързаха. Нашият " публицист " също го чака другарски огън. Жал ми е за всичките!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Франк & Щайн30 Дек 2022 11:58ч.
Е, белким някой от господарите имаше проблем с това, че Борисов и ко. крадяха милиарди, просто това е цената на службата. Зеленски дори е много непретенциозен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати gost30 Дек 2022 13:07ч.
Зеленски дори е много непретенциозен и не е богат като парчето сланина боико.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати old_beggar30 Дек 2022 12:40ч.
на евреин не трябва да се има вяра: евреите, чиито предшественици са били унищожени от немските фашистите и украинските бандеровци, в този момент поддържат укрофашистите - на тяхна страна в украйна водят война 200 наемници - израелски жители. министърът на войната в Европейски Съюз - испанският евреин - фашист ж. борел, всекидневно зове да бъде доставяно оръжие на евреина-фашист „ зеленски “... същото прави и различен (американски) евреин - а. блинкен - с цел да бъдат убивани православните руснаци... след ВСВ по гледище на Й. Сталин е основана страната Израел (британците и французите са били изрично против) и в този момент евреите се отблагодаряват, убивайки руснаци в украйна... а у нас един евреин-безродник (повече прочут като „ майната му на православието “) събира подписи за преименуване на бул. „ Руски “ в бул. „ адолф хитлер “...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дядо Канелко30 Дек 2022 12:55ч.
Азаров връща вероятността за Украйна, че е имало нормалност преди 2014. Изказванията му демонстрират какъв брой надалеч е отвлечена страната му. При нас може царят (като някогашен премиер) да изиграе такава роля, несъмнено в случай че се изказваше изобщо...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати самоуверено приятели в гювеча30 Дек 2022 13:45ч.
Настоящите стратегии за образование на НАТО са продължение на отдавнашни проекти за потребление на Украйна във боен спор с Русия. През годините на войната за Донбас от 2014 година „ тройката на НАТО “ (САЩ, Англия и Канада) е преквалифицирала съвсем 78 000 украински бойци.Обучават се цивилни новобранци, които нямат военна основа. Шестмесечен главен курс за образование на пехотата е „ препълнен “ в тях за три седмици. Ето за какво, несъмнено, такива големи загуби измежду " новобранците " на британското образование не са изненадващи. А също и фактът, че украинците бързат да се предадат при всяка опция - те, както се оказва, не знаят по какъв начин да се бият.Но по-голямата част от бюджетните средства, отпуснати на Лондон за „ украинската ” стратегия, към този момент са разграбени. За генералите от НАТО това е всекидневно нещо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022131724 Дек 2022263429 Дек 202262528 Дек 2022438
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР