Следвайте Гласове в .Унгария обяви официално, че ще проведе национални

...
Следвайте Гласове в .Унгария обяви официално, че ще проведе национални
Коментари Харесай

Унгария организира национални консултации за европейските санкции срещу Русия

Следвайте " Гласове " в.
Унгария разгласи публично, че ще организира " национални съвещания " за европейските наказания против Русия, които министър председателят националист Виктор Орбан не стопира да подлага на критика, заяви Франс прес.  " Ние считаме, че глобите ни унищожават ", написа във Facebook държавното управление, публикувайки въпросите. Анкетата ще се изпраща по пощата. Санкциите бяха утвърдени от всички страни членки, в това число Унгария, напомня Българска телеграфна агенция.

Един от седемте въпроса, на които ще би трябвало да отговорят унгарците, е " Одобрявате ли глобите, които водят до повишаване на цените на храните ", с което покачват " риска от апетит в разрастващите се страни " и " миграционния напън " по границите на Европа. Друг от въпросите желае мнението на жителите във връзка с ограниченията, ориентирани против съветския енергиен бранш, без значение дали са признати, или единствено обсъждани.
Санкционната тактика на Брюксел докара до рекордни сметки, " поставящи под опасност опциите на семействата да се отопляват и жизнеспособността на европейската стопанска система ", се написа унгарското държавно управление.
Още от началото на спора в Украйна Унгария, която е мощно подвластна от вноса на съветски горива, се старае да поддържа положителни връзки с Кремъл, с цел да продължи да получава газ и нефт.  Вчера  унгарският външен министър Петер Сиярто посети Москва, с цел да взе участие във форума " Руска енергийна седмица ", за разлика от европейските си сътрудници. 

Днес в изявление за радио " Кошут " министър председателят Орбан насочи още веднъж рецензии против европейските наказания, решението за които съгласно него е взето от " един европейски хайлайф, по недемократичен метод ". Орбан изясни решението си да организира съвещания с желанието си да бъде реализиран народен консенсус.
Отговорите на жителите се чакат до 9 декември. Будапеща е употребила нееднократно този способ, който няма правни последствия.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР