Следвайте Гласове в .Трима американски официални представители съобщиха, че по

...
Следвайте Гласове в .Трима американски официални представители съобщиха, че по
Коментари Харесай

САЩ: Ракетата, ударила Полша, е изстреляна от украинските сили

Следвайте " Гласове " в.
Трима американски публични представители оповестиха, че по първични данни ракетата, блъснала Полша, е била изстреляна от украинските сили по приближаваща съветска ракета, съобщи Асошиейтед прес. Според тях това е станало на фона на вчерашния унищожителен ракетен залп, изстрелян от Русия по електроенергийната инфраструктура на Украйна.

Цитираните от Асошиейтед прес публични представители са поискали да останат анонимни, оповестява Българска телеграфна агенция.
Тази оценка и изявленията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън на срещата на върха на Г-20 в Индонезия се разминават с информацията, дадена по-рано от почитан чиновник на американското разузнаване, който съобщи пред Асошиейтед прес, че на полска територия са паднали съветски ракети, отбелязва организацията.
По-рано президентът Джо Байдън съобщи, че Съединените щати и техните сътрудници от НАТО проверяват гърмежа, при който починаха двама души в Полша, само че първичната информация сочи, че той може да не е породен от ракета, изстреляна от Русия.

Байдън направи това изказване, откакто международните водачи, които вземат участие в срещата на Г-20 в Бали (Индонезия), организираха изключителна среща поради смъртоносните детонации в Полша, за които Украйна и полските управляващи обявиха, че са породени от създадени в Русия ракети.
Запитан за изказванията, че гърмежът е обвързван с Русия, Байдън сподели: " Има предварителна информация, която оспорва това. Не желая да приказвам преди да проведем цялостно следствие, само че е малко евентуално, съгласно траекторията, ракетата да е била изстреляна от Русия, само че ще забележим ".
Съединени американски щати и страните от НАТО ще проведат цялостно следствие преди да подхващат дейности, сподели още Байдън.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
16 Ное 20228316 Ное 20223316 Ное 20228515 Ное 2022162215 Ное 2022168015 Ное 20222612КоментариСАЩ: Ракетата, блъснала Полша, е била изстреляна от украинските сили16 Ное 2022 8:40ч.
в случай че Съединени американски щати продължат в същия дух на " откровения " ще стигнем и до малайзийския боинг
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022160115 Ное 202218614 Ное 2022105424 Sep 20222714
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР