Следвайте Гласове в .Тридесет конгресмени от Демократическата партия призоваха вчера

...
Следвайте Гласове в .Тридесет конгресмени от Демократическата партия призоваха вчера
Коментари Харесай

30 конгресмени демократи призоваха Байдън да положи усилия за мир в Украйна

Следвайте " Гласове " в.
Тридесет конгресмени от Демократическата партия приканиха през вчерашния ден президента на Съединени американски щати Джо Байдън да смени тактиката си по отношение на войната сред Русия и Украйна и освен да дава военна и икономическа помощ на Киев, а и да постави старания за постигането на спокойно съглашение, съобщи " Ройтерс ".

" Като вземем поради разрушителния резултат на тази война за Украйна и за света, а също по този начин и риска от пагубна ескалация, считаме, че е в полза на Украйна, на Съединени американски щати и на целия свят този спор да не продължава повече ", се споделя в писмо на 30-имата конгресмени, адресирано до президента Байдън.
" По тази причина Ви призоваваме да съчетаете военната и икономическата помощ, която Съединени американски щати оказват на Украйна, с самодейна дипломатическа активност, да положите двойни старания за намирането на реалистична рамка за преустановяване на огъня ", пишат конгресмените в писмото си до президента.
Някои републиканци предизвестиха, че в случай че партията им получи надзор над Конгреса, ще бъде засилен контролът над процеса по финансиране на Украйна от Съединени американски щати, отбелязва Ройтерс.

Конгресмените демократи изпратиха писмото си до Байдън единствено две седмици преди средносрочните избори за Конгрес на 8 ноември, на които републиканците и демократите ще се съревновават за контрола над американския Конгрес.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР