Следвайте Гласове в Според Анатолий Антонов Москва не би започнала

...
Следвайте Гласове в Според Анатолий Антонов Москва не би започнала
Коментари Харесай

Руският посланик в САЩ: Киев се опитва да провокира пряка конфронтация между Русия и НАТО

Следвайте " Гласове " в
Според Анатолий Антонов Москва не би почнала специфична военна интервенция, в случай че Вашингтон и неговите съдружници не бяха настройвали Украйна против Русия в продължение на десетилетия, оповестява ТАСС.

Украинските управляващи вършат опити да предизвикат директна борба сред Русия и НАТО. Това съобщи съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов в коментар за сп..
„ Украинските управляващи освен молят Вашингтон за още повече военна помощ, само че и се пробват да предизвикат директен боен конфликт сред Руската федерация и НАТО “, цитира думите на посланик Антонов пресслужбата на посолството.
Той сподели още, че Руската федерация не би почнала специфична военна интервенция, в случай че Вашингтон и неговите съдружници не бяха настройвали Украйна против Русия в продължение на десетилетия.

" Подчертаваме безспорната неоснователност на тезата, че в случай че не беше нашата военна интервенция, нищо нямаше да се случи. В отговор на това можем единствено да кажем: в случай че Съединените щати и техните спътници не бяха трансформирали Украйна в Антирусия  ” в продължение на десетилетия, тогава Руската федерация не би почнала специфична военна интервенция ”, декларира Антонов.
Ръководителят на съветската дипломатическа задача във Вашингтон отбелязва още, че неуместните опити на Запада да трансферира виновността за всичко върху Русия „ могат единствено да предизвикат киевския режим, който и без това чувства всепозволеност “.
Освен това по отношение на случая с украинската ракета, паднала на територията на Полша, съветският дипломат в САЩ коментира, че „ американските чиновници, медиите и неправителствените организации не престават да изричат ​​мантрата „ Русия е отговорна за всичко “. Американската страна прибягва до такава техника във всяка сложна обстановка. Дори когато самата тя обществено признава, че Киев е забъркан в гибелта на цивилни в Полша “, декларира Анатолий Антонов.
 
 
 
 
 
 
19 Ное 20221518 Ное 202211318 Ное 2022185618 Ное 202252518 Ное 202260218 Ное 2022732КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022162415 Ное 202236018 Ное 2022107324 Sep 20222793
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР