Следвайте Гласове в Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, възникнал

...
Следвайте Гласове в Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, възникнал
Коментари Харесай

Путин: Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, възникнал в Украйна, беше неизбежен

Следвайте " Гласове " в
„ Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, зародил на територията на Украйна, беше неминуем. И в случай че през февруари не бяха подхванати съответните дейности от наша страна, всичко щеше да е същото, единствено че от по-лоша позиция за нас ". Това заяви съветският президент Владимир Путин на среща с историци и представители на обичайните религии на Русия във връзка десетата годишнина от възобновяване на Руското историческо и Руското военноисторическо общество, оповестява ТАСС. Говорейки за спора в Украйна, Путин уточни, че днешното опълчване в действителност е в границите на един народ. " Русия постоянно се е отнасяла топло към народа на Украйна, по този начин се отнася и в този момент, макар днешната трагична борба ", акцентира Путин.

" Западът прекрои съзнанието на милиони хора в Украйна, наложи им псевдоценности, пробвайки се по този метод да подпали фитила на разпадането на Русия. Буквално пред очите на едно потомство Украйна се трансформира от просперираща република в тирания и нечовечен антируски инструмент на западните режими. Сегашната обстановка беше самоубийствена за народа на тази страна и смъртоносна за Руската федерация ", съобщи Владимир Путин.
„ Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, зародил на територията на Украйна, беше неминуем. И в случай че през февруари не бяха подхванати съответните дейности от наша страна, всичко щеше да е същото, единствено че от по-лоша позиция за нас ", продължи съветският президент.
Русия постоянно се е отнасяла топло към народа на Украйна, по този начин се отнася и в този момент, макар днешната трагична борба, акцентира Путин. „ Също по този начин е мъчно и мъчително, че един народ в действителност се бори между тях. Всъщност борбата протича в границите на един народ. Точно както беше след катаклизмите от 1917 година Хората още веднъж бяха изправени “. В същото време „ Бандеровското управление мисли “ единствено „ основно за парите, които са скрити в западните банки “.

В същото време Путин назова нелепости изказванията, които се чуват в Европа, че Украйна е освободила европейските страни от нацизма по време на Втората международна война заради наличието на Червената войска на украинските фронтове.
 
 
 
 
04 Ное 202230104 Ное 202228104 Ное 202275404 Ное 202263604 Ное 2022166704 Ное 20221480КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022112819 Окт 202264721 Окт 2022122724 Sep 20222401
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР