Следвайте Гласове в .Русия да бъде призната не само за

...
Следвайте Гласове в .Русия да бъде призната не само за
Коментари Харесай

Евродепутатите поискаха Русия да бъде призната за терористична държава

Следвайте " Гласове " в.
Русия да бъде приета освен за спонсор на тероризма, само че и за терористична страна. Това желаеха голямата част от евродепутатите на пленарната сесия в Страсбург. Някои от тях даже настояха всички съветски дипломати да бъдат изгонени от Европа, а други - в тази категория да влезе и Иран, който е неин съдружник, оповестява кореспондентът на БНР в Брюксел Ангелина Пискова.

Анджей Халицки от Европейската национална партия прикани националните парламенти и страните-членки да работят в тази тенденция. " Надявам се Европейският парламент да приказва в един глас, без значение от партийната ни принадлежност и да принуди Съвета на Европейски Съюз и Комисията да работят ", добави той и даде за образец убийствата на цивилни в Украйна, всеобщите гробове, отвличанията, бомбардирането на лечебните заведения. Градове като Мариупол, Волноваха и Попасна са изцяло унищожени, в някои като Буча са открити всеобщи гробове, сподели от своя страна депутатът от " Обнови Европа " Пятрас Аущрявичюс:
„ Точно в този миг Русия реализира масирани ракетни удари по цивилни в Украйна и нейната сериозна инфраструктура. Достатъчно е единствено да си напомним ударите по железопътната гара в Краматорск и театъра в Мариупол при ясни индикации, че там има деца “.
" Терминът " спонсор на тероризма " съществува в американското, само че не и в европейското законодателство ", сподели евродепутатката от левицата Клеър Дейли. 

„ Ако желаете да назоваваме страни спонсори на тероризма, да го създадем. Европейското спонсорство на израелския тероризъм в Палестина, западното спонсорство на саудитския гнет в Йемен, продуктът ДАЕШ на френско-американско-британско-турското спонсорство в Сирия и Ирак. Десетилетия наред продължава подкрепяният от Съединените щати тероризъм против кубинската гражданска война. Контрите в Никарагуа. Спомнете си Виетнам, Лаос, Камбоджа - смут след смут, гнет след гнет “.
" Току-що чухме думите на Путин ", съобщи изказалата се незабавно по-късно евродепутатка от Европейската национална партия Раса Юкниявичиене. " Медиите в никакъв случай не биха поканили представител на " Ал Кайда " след 11-ти септември. Затова не разбирам какво вършат съвсем всеки ден представителите на съветските посолства по нашите малките екрани ", сподели Натали Лоазо от " Обнови Европа ".
Източник: БНР
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР