Следвайте Гласове в .Решихме да залеем с боя театъра, за

...
Следвайте Гласове в .Решихме да залеем с боя театъра, за
Коментари Харесай

Екоактивисти заляха с боя оперния театър Ла Скала в Милано

Следвайте " Гласове " в.
" Решихме да залеем с багра театъра, с цел да пожелаеме от политиците, които участват тук довечера, да се намесят и да спасят хората ", гласи изказване на „ Последно потомство “ по отношение на митинга. 

Климатични деятели заляха с багра входа на оперния спектакъл " Ла Скала " в Милано, предадоха международните организации. Протестната акция бе на организацията „ Последно потомство “, а задачата й беше да се притегли публичното внимание върху климатичните промени и незадоволителните старания на управляващите за битка с тях, предадоха Франс прес и АНСА.
Според фотограф на Франс прес участниците в акцията са били петима. Атаката е била осъществена рано сутринта през днешния ден. Нападението става в миг, в който вниманието на публицисти и фоторепортери е ориентирано върху  оперния спектакъл, където довечера се открива новият оперен сезон с операта „ Борис Годунов “ на съветския композитор Модест Мусоргски. По време на протестната акция на климатичните деятели двама души са държали ленти с надпис „ Последно потомство – не на газа и въглищата “.
" Решихме да залеем с багра театъра, с цел да пожелаеме от политиците, които участват тук довечера, да се намесят и да спасят хората ", гласи изказване на „ Последно потомство “ по отношение на митинга. 

Полицията е пристигнала неотложно на мястото, а стачкуващите са били разпитани. Сградата е почистена неотложно. 
„ Икономическата и екологичната обстановка се утежняват от ден дневно “, се споделя в известие на „ Последно потомство “. В изказването групата приказва за трагично състояние на италианския народ, загатва и катаклизма на остров Иския и показва, че италианците са предадени от безразличието на държавното управление.
Свлачище на остров Иския, предизвикано от извънредно мощни дъждове, лиши живота на 12 души. 
През последните месеци климатичните деятели нападнаха творби на изкуството в европейски музеи. Сред творбите, набелязани от деятелите, бяха „ Момичето с перлената обица “ на Вермеер, „ Живот и гибел “ на Густав Климт, „ Слънчогледите “ на Ван Гог и други
Министър-председателката на Италия Джорджа Мелони, италианският президент Серджо Матарела, председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще участват довечера на откриването на сезона на " Ла Скала ", напомнят организациите. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
05 Дек 202217130 Ное 202255528 Ное 202255623 Ное 2022127221 Ное 2022304918 Ное 2022313КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022112419 Ное 2022123705 Дек 202286524 Sep 20223236
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР