Следвайте Гласове в Продължаваме промяната можеха да имат всичко, за

...
Следвайте Гласове в Продължаваме промяната можеха да имат всичко, за
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев трябва да поиска извинение от народа за лансирането на Продължаваме промяната

Следвайте " Гласове " в
" Продължаваме промяната " можеха да имат всичко, за което се борят, в случай че, дружно с " Демократична България ", се бяха коалирали с ГЕРБ в границите на първия мандат и напъните на контактната група, ръководена от Росен Плевнелиев и Соломон Паси. Това съобщи Плевнелиев в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " на Българска национална телевизия. Според него " Продължаваме промяната " е основана в условия на зависимости от президента Румен Радев, които би трябвало да се обяснят на обществото. Плевнелиев дефинира настоящия държавен глава като популист и го прикани за опрощение поради присъединяване му при влизането на " Продължаваме промяната " във властта.

Според него са нужни промени в конституцията, с които да се отстрани съществуването на служебно държавно управление.
" Това е нездравословен институт, който къса институционалната нишка в страната и от тази позиция имате резултата на изчегъртване на всеки три месеца ", счита Плевнелиев.
Той посочи, че при образуването на контактната група за образуване на болшинство в границите на първия мандат водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал цялостен карт бланш, което значи, че в случай че " Продължаваме промяната " са желали, са можели да имат собствен министър председател, а основният прокурор е нямало да се споделя Иван Гешев. 

" Такова знамение в политиката не е имало до момента - тази стена от агитация и липса на логичност. Ударихме се в стена на липса на обикновена логичност на политическите дейности. Новото потомство български политици като че ли не ни схващат и гледат на нещата по различен метод. Тези вълшебни за нас думички като надграждане, напредък, мъдрост, да се поучиш от предходното потомство - неприятното да подобриш, положителното да надградиш - няма такова нещо. Има едни опорни точки, чисто пропагандни и в еманацията на всичко това е " Продължаваме промяната ". " Демократична България " бяха по-склонни, само че постоянно поставяха изискването - " Да, обаче Политическа партия...ако те не създадат крачка, и ние няма да създадем! ". Казваме на всички - изпускаме последния трен за еврозоната, в случай че не влезем, страната изпада. Ставаме бананова република... " Шенген, правосъдната промяна - желаете ли ги? " - " Да! " - " Дайте да ги създадем! " - " Ама не може с ГЕРБ. Никога и нищо с ГЕРБ ", сподели Плевнелиев.
Росен Плевнелиев предизвести, че България изпуска последния трен, с който може да реализира цялостна европейска интеграция и има огромна заплаха да попадне в геополитическа изолираност. Той прикани към единение по главните цели.
" Нека да се стегнем и по тази причина толкоз доста ме боли - тъй като изпускаме последния трен на единството по три неща, за които не трябва повече да се караме. А за всичко останало, правете каквото си желаете със своите пропагандни машини. А тези три неща са положителното име и известност на България, конституцията да се надгражда, а не да се изнасилва и третото най-важно нещо - Европейски Съюз и интеграцията. Така, както дедите ни и Апостола на свободата са ни споделили - бъдете равни на другите европейски нации, затова - влезте в еврозоната и Шенген. Представете си вид, в който Румъния влезе в Шенген, а ние не. Ето това е геополитическа изолираност - като някакъв буфер, през който влизат мигранти и затворени откъм Дунава. Дотам сме! ", сподели Плевнелиев.
Според него " Продължаваме промяната " е основана в условия на зависимости от президента Румен Радев, които би трябвало да се обяснят на обществото. Плевнелиев дефинира настоящия държавен глава като популист и го прикани за опрощение поради присъединяване му при влизането на " Продължаваме промяната " във властта.
" Кога е постъпил вярно президентът Радев - когато ги е показал като най-хубавото, или когато ги назова шмекерия? Като е споделил шмекерия, да изясни какво се случва там, за какво по този начин ги е нарекъл. Тази дума за мен е " едно си споделил, друго си правил, тежка форма на липса на интегритет ". Защото в случай че си демократ, спазваш върховенството на закона ", уточни Плевнелиев. 
Според него думата на 2022 е " разделяне ".  " Изминава година на тежко разделяне и политическо опълчване, в която хората, където и да са в България, споделят " Нямаме път, нямаме посока! ". Една година, в която България изглеждаше като мрачен балкански индивид, като бананова република с липса на воля да решим най-важната от всички рецесии - политическата ", сочи равносметката на президента на Република България за интервала 2012-2017.
Целия диалог вижте във.
Източник: Българска национална телевизия
 
 
18 Дек 202217017 Дек 202260916 Дек 202242315 Дек 202210715 Дек 202212515 Дек 2022310КоментариАма защо18 Дек 2022 10:17ч.
Пак тази амеба? Няма ли си Мони, да си договарят уединено?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лекуващ лекар18 Дек 2022 11:10ч.
Ако ТОЗИ „ прочут “ човек БЕШЕ ОТВЕДЕН С БЕЛЕЗНИЦИ ОТ ПОЛИТИКАТА при Бай Ставри, под мандатната кочина Булгаристан, би имала БЪДЕЩЕ, най-малко в отвъдното!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Въх, нЕкой се прави на асъществен...18 Дек 2022 13:21ч.
Странно е, че смяната му е крива - май е пердах за нЕкакъв кокал...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rusnak18 Дек 2022 10:20ч.
А, НАРОДА, би трябвало да желае амнистия пред себе си, че ТИ беше определен от него.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян18 Дек 2022 10:21ч.
несъмнено нещо доста неприятно е направила територията в предходния си живот. та това ѝ беше турено президент.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone18 Дек 2022 10:22ч.
" Така, както дедите ни и Апостола на свободата са ни споделили - бъдете равни на другите европейски нации, затова - влезте в еврозоната и Шенген. " Глист! Къде пролази до Апостола, бе!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съгласен18 Дек 2022 10:26ч.
За първи път съм склонен с Пелвнелиев. Радев също би трябвало опише кой в действителност скрои и извърши цялата завера. Как би трябвало да се отърват от Има Такъв Народ и да стартират напред харвардските нещастници.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ОчевАдно беше, че Има Такъв Народ не са синергетични,18 Дек 2022 13:25ч.
а горкия Слави не щеше да лапка и да слушка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Така е и не се приказва задоволително за това18 Дек 2022 13:32ч.
Итн тогава разбутаха седянката А инак по публикацията - щърбел що се смее на хърбел
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone18 Дек 2022 10:36ч.
Никакви пояснения не ни дължи Радев. Както не ни дължи пояснения и Тиквата, че стартира този глист и другите нещастници. Някой дължи ни ли пояснения, че е стартирал Тиквата? Царя, Костов? Не, естествено. Защото НИЕ си ги избрахме. Ама конституцията била такава. А кой ни я стартира нея?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Каквато и да беше конституцията, всичко, което стана, все едно, щеше да се случи18 Дек 2022 10:43ч.
Защото България е страна с дистанционно управление.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не е напълно така18 Дек 2022 13:35ч.
Радев, откакто се обърна като палачинка, извади това харвардско плашило и го побутна. И той дължи пояснения, и останалите преди него, които изброяваш. Да не се окаже едно само просто пояснение
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Обяснения пред съд18 Дек 2022 13:36ч.
Ама не
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Агента на Централно разузнавателно управление на САЩ Румен Радев има доста защо да се извинява18 Дек 2022 10:48ч.
За триморието, за синергията, за пипишковците, за служебните си държавни управления, изключително за Пеканов, този пакостник най-вреден...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати а в този момент му се обажда Блинкен... тъй като войната в Украйна навлезе в сериозна фаза18 Дек 2022 11:30ч.
Това позвъняване на Блинкен е с претенции за повече средства, снаряжение и може би жива мощ... Спекулирам, че по съответните канали Амбасадата е отправила същото, може би по-завоалирано, само че настоятелно, и към съпартийците в Народно събрание, с цел да гласоподават по този начин без да четат... То аслъ, какво да четат - за тях е неясно като китайски, тъй като не са ходили в казармата... Лошо. https://www.bitchute.com/video/LZzdU6JtaRM/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жива мощ няма по какъв начин да изпратим заради неналичието и18 Дек 2022 12:43ч.
Кой ще отиде, оперетъчната войска, в която няма нито вътрешен, нито въоръжен наряд, дето бойците имат работно време и ги хранят с кетъринг...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone18 Дек 2022 10:52ч.
Интересно, в случай че Апостолът се изправи от незнайния си гроб и ни види, види дереджето на европейските нации с техните педерастки, педофилски и човеконенавистнически общества, дали ще ни пришпори към Шенген и еврозоната?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дедо18 Дек 2022 12:03ч.
Ще ни пришпори...но в противоположната посока! Човекът е бил естествен човек, а не някакъв 32-полов урод!!! А на сегашните ни " политици " със своите си кунки ще им отреже чепките... Нещо, което ние би трябвало да създадем, само че се ослушваме като глухи свине в картофена равнища...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ММ9318 Дек 2022 11:03ч.
Плевналиев е потвърден безродник, изменник и проводник на задокенаските ползи у нас, само че с дейностите си, Радев към този момент по нищо не му отстъпва...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone18 Дек 2022 11:09ч.
Добре, по този начин да е. Радев с нищо не му отстъпва. И кво? Да оревем орталъка, че ориста ни е такава, да споменем и кармата. И кво? Да си стягаме торбичките и както ярето на остарялата коза, да бягаме на открито? Да си оставим хубавата ни Родина, да бъде доизтискана от тайфа лайнари? Или - да си налягаме парцалките?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати MM9318 Дек 2022 13:00ч.
Просто да четем, да мислим, да се съмняваме, да си вършим изводите и да не забравяме хората и делата им.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати зависимости, а?!18 Дек 2022 11:08ч.
Като стана преврата 2020 година и дали Карадайъ, дали някой от техните сподели - закъсняхме със щафетата. Не си бяха приготвили наследници. Пък ей на тая година Баци сподели за КП и АВ - те бяха на нашия етаж съветници, ходехме с тях по чужбина. Тука ще напомня версията, че Лех Валенса бил сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). В Политическа партия има идейно ядро, лоялни на господарите. Обаче Киро в случай че е " наш "...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати синОптика18 Дек 2022 11:14ч.
Поплавъка го пускат, с цел да провокира противоположна реакция, критикувайки Радев, да му мие нозете, както папата изми нозете на новите мургави европейци. Ех, а какви времена, бяха когато пастирката отнесе огромното яйце на немеца, което в този момент го мъти аржентинската квачка. На мен пък ми е по-любопитно, калко яйца ще снесат петелите в днешния край с тима на аржентинската квачка? Щото въпреки всичко, тя би трябвало да мъти пиленцата, дружно с това, което е произлезло от огромното Фаберже. А ти пастирко, опази ли си стадото?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Народни мъдрости18 Дек 2022 11:26ч.
Извинения обувки не лъскат...пък и нищо не става инцидентно и без причина! И последно, всяка крушка си има опашка...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител18 Дек 2022 11:37ч.
Синоптика е едно нездравословно и непоносимо създание! Не цапайте публичното пространство с лика му! Не заразявайте съзнанието на децата с думите му!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone18 Дек 2022 11:39ч.
С интерес и вяра гледаме Орбан, по какъв начин слаломира във всевъзможни великански и специфични слаломи. Старае се - дали ще успее да финишира сполучливо, ще забележим. Аз най-малко се надявам. Откъде и с какво потегли Орбан? Тръгна с една патриотична партия, към която прибави и личната си поредност и неотстъпчивост. Намери си сподвижници - виждаме министъра му на външните работи. Обърна се към съответните потребности на маджарите, отстоява националните специфики. Затиснаха соросоидалните тумори - НПО-тата. И тъй наречените Можем ли да си мечтаем ние за подобен българин? Костадинов? Едва ли - нещо му липсва, само че не мога още да го дефинира. Занимава с нелепости, да бори следствията, а не аргументите, слага несъответстващи условия за по-активно присъединяване в политиката. Защо, примерно, не внесе законопроект за ограничение на опциите за въздействие на соросоидите - да се спре, да вземем за пример, държавното им субсидиране? Няма да мине, само че ще разлае кучетата. Докато не изтръгнем от тялото на страната тези кърлежи с отровните им жилка, соросоидите, няма да прокопсаме. И тъй наречените
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone18 Дек 2022 12:06ч.
Но не е единствено Орбан. Тези дни прочетох, че във " Вашингтон пост " излязъл матрял " Why doesn't Argentina have more black players in the World Cup? ". И по какъв начин дава отговор една дясна аржентинска партия La Libertad Avanza на въпроса, за какво в аржентинския тим няма черни играчи - " Because we are a country, not a Disney movie! "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати the the18 Дек 2022 12:40ч.
Единственият нужен закон сега е този, който не разрешава на национални избраници, взели участие в Парламент незавършил мандата си, да се кандидатират за период от три години. Логиката е- в случай че 240 индивида не намират общ език в името на огромните цели на деня, няма смисъл да пробват още веднъж и още веднъж през няколко месеца.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител18 Дек 2022 11:40ч.
Синергетика има разполагаем извънредно лимитирано време да се поправи. Песъчинките непреклонно изтичат в другия размер.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати teridan18 Дек 2022 11:41ч.
Плевнелиев би трябвало да изиска опрощение от еволюцията за появяването си на тоя свят...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri18 Дек 2022 12:09ч.
За мен е непоносимо да чувам политици от всевъзможни цветове да употребяват думите на Апостола, с цел да ни накарат да създадем нещо, срещу нашите ползи. Този някогашен президент отново започнаха да го стартират по студията, с цел да " прелива от пусто в празно ". Не чух да е угрижен за обедняването на хората, за потърпевшите от наводненията, за децата...Само Шенген и еврото...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати С президентвото....18 Дек 2022 12:23ч.
Президентството остана последната от малко малко несрината институция на държавността и суверенитета на България. Не е неприятно да се внимава, да не сринем и нея.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Kосе18 Дек 2022 12:24ч.
Женчо
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Рукола Z18 Дек 2022 12:29ч.
Добре, че беше зеления чорап, че да ти измие суратя
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР