Следвайте Гласове в .Президентът на САЩ Джо Байдън определи руските

...
Следвайте Гласове в .Президентът на САЩ Джо Байдън определи руските
Коментари Харесай

Байдън: Путин е в невероятно тежко положение

Следвайте " Гласове " в.
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън дефинира съветските офанзиви по украински цивилни като демонстрация на уязвимост от страна на съветския президент Владимир Путин, съобщи ДПА.  " Мисля, че Владимир Путин е в необикновено тежко състояние ", сподели Байдън. По думите му, съветският водач " се пробва да сплаши Украйна, с цел да я накара да капитулира. Но тя няма да го направи ", сподели Байдън в отговор на журналистически въпрос.

В Обединеното кралство началникът на генералния щаб на английските въоръжени сили адм. Тони Радакин жигосах нуклеарната реторика на съветския президент като " извънредно безотговорна " и прикани интернационалната общественост да остане единна в опълчването си на нея, съобщи Ройтерс.  " Путин не остана с доста разновидности. Оттук идва и нуклеарната реторика ", съобщи той в тирада.
Радакин отхвърли да разяснява каква съгласно него e вероятността Путин да се готви да нанесе нуклеарен удар в Украйна.  " Мисля, че няма да се изненадате, в случай че избегна да се наемам с прецизен % на възможност пред вас ", сподели той в отговор на въпрос от аудиторията след речта си. " Единствено бих изтъкнал безразсъдството на Русия да употребява сходен език за нуклеарните оръжия, това е симптом за обезсърчение. Трябва да концентрираме вниманието си върху оказването на трайна поддръжка на Украйна и да не позволяваме да бъдем въвличани в неразумно говорене. "
Източник: Българска телеграфна агенция

 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР