Следвайте Гласове в Преди няколко седмици в един сутрешен блок

...
Следвайте Гласове в Преди няколко седмици в един сутрешен блок
Коментари Харесай

Костадинов: Защо Factcheck.bg все още не е оповестил, че Ивайло Мирчев излъга? 

Следвайте " Гласове " в
„ Преди няколко седмици в един утринен блок по една от националните малките екрани ми зададоха " гениалния " въпрос за какво употребявам американския фейсбук, откакто подлагам на критика американците. Отвърнах с скука, че по същата логичност би трябвало да питаме американците за какво употребяват компютри, откакто компютърът е българско откритие, имайки поради неговия основател Джон Атанасов “, разяснява Костадин Костадинов в своя профил в обществената мрежа Facebook. Ето какво написа още той:  

" Знаете ли какво последва по-късно? От американската страница Фактчек сътвориха голяма обява със заглавие " Защо Джон Атанасов не е бащата на компютъра ". Тази обява беше съответно преписана във всички американски медии в България. Вторачени във фиксидеята си непременно да ме изкарат измамник, американците посегнаха на един от мотивите за горделивост на всеки актуален българин. 
Че Джон Атанасов е бащата на компютъра го знае всеки естествен човек, като се изключи фактчекаджиите, несъмнено. Но тези дни се случи още нещо забавно, касаещо тази страница за разпространяване на подправени вести, наречена иронично " инспекция на обстоятелствата ".
" Единствената платформа в България, която се занимава извънредно с инспекция на обстоятелствата - самодейност на Асоциацията на европейските публицисти – България “, както безочливо и лъжливо се самоопределя американската страница, към този момент съвсем седмица мълчи за лъжата на Ивайло Мирчев, народен представител от Демократична България. Припомням, че в петък той излъга, че Холандия щяла да ни даде подарък самолети Ф-16, в случай че ние на собствен ред сме си били подарили нашите МиГ-29 на Украйна. Освен това изпрати и питане до Министерството на защитата, откъдето излезе публична информация, че Холандия няма никакво желание да ни дава каквито и да било самолети.


Разбира се, всеки може да се обърка, макар че не се чака от народните представители да са комплицирани, тъй като те са натоварени от гласоподавателите с отговорността да взимат значими за страната ни решения. Въпросът е за какво екипът на Фактчек, които показват себе си като „ професионални публицисти без партийни обвързаности за да се борят с възходящото количество дезинформация в българската медийна среда “, към момента не са ни уведомили за тази неистина. 

Какъв е отговорът на въпроса за какво фактчекаджиите, които показват себе си „ като екипът прави това постоянно съгласно най-високите журналистически стандарти и с професионализъм “ някак угодно пропущат звучно да оповестят тази неистина. 
Самите създатели на уеб страницата в раздел „ Прозрачност на финансирането “ с доста думи описват кой и по какъв начин ги финансира. Донорите на „ самостоятелните публицисти “ са: Програма за дребни грантове на американското посолство в България, Финансиране от Европейския парламент, Фонд Активни Граждани, Програма „ Публична дипломация “ на НАТО, Фонд за нововъведения против дезинформацията, Държавен департамент на Съединени американски щати.
И тук задавам въпроса: част от един холдинг, доближен до Американското посолство, ли са „ Демократична България “ и уеб сайтът Фактчек, че последните премълчават за лъжите на първите? Отговора оставям на вас ", написа още Костадин Костадинов. 
Прилагаме и илюстрация  на „ Прозрачното финансиране “ на сайта Factcheck.bg.
 

Източник: " Възраждане "
 
 
 
 
15 Ное 2022014 Ное 2022239514 Ное 2022263611 Ное 2022569311 Ное 2022411808 Ное 202211845КоментариАми15 Ное 2022 12:40ч.
Абсолютно по същата логичност за какво проверителите на обстоятелствата не маркираха,,евакуацията " (реална капитулация) на,,Азов " като подправена вест? Или пък, че Путин умира от рак? Или че е имало държавен прелом против Си Дзинпин?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Фак да чекс15 Ное 2022 12:40ч.
С дребни букви най-отдолу в общите ни условия си написа, че ревизираме единствено някои обстоятелства, както когато и доколкото преценим, че изнася на спонсорите ни. В последна сметка, неслучайно сме се събрали единствено добре тествани и потвърдено правоверни някогашни журналистки и сегашни уонаби-цензорки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вуйчето15 Ное 2022 12:45ч.
Фактчек ми наподобява на фашистко горене на книги.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати!!!!15 Ное 2022 13:04ч.
Най-смешното е, че Костадинов даже в тази позиция лъже. Между " В Министерството на защитата не е получавано предложение от Нидерландия за даване на самолети F-16 MLU, при даване на МиГ-29 и Су-25 на Украйна... Министерството на защитата преглежда всички вероятни варианти, в това число и тази ", и " Холандия няма никакво желание да ни дава никакви самолети " има въпреки всичко разлика.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател15 Ное 2022 13:42ч.
Смешният си ти, тролчо. Очевидно изявлението на И. Мирчев е неистина, откакто няма получено предложение в МО. И твоите словесни еквилибристики няма да убедят никого в противоположното.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Браво козяче, печелиш дъвка с косъмче15 Ное 2022 15:03ч.
Бягай в този момент в " Дневник " да се похвалиш
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хаха15 Ное 2022 13:13ч.
Не знаех, че имало и подобен уебсайт. Сега, като знам към този момент, ще продължа да го пренебрегвам.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 13:27ч.
Съвременният компютър е резултат от работата на доста хора, един от които безспорно е Джон Атанасов. Но, несъмнено, има и още доста други - Чарлз Бабидж, Алан Тюринг, Джон декор Нойман, основателите на радиолампата, основателите на транзистора, откривателите на електричеството и така нататък Просто всеки стъпва " на раменете на колоси " и издига другите след него още по-високо. Но приносът на Джон Атанасов е доста значим, две от концепциите му (използване на двоична бройна система и регенеративната памет - потребление на кондензатори за запазване на информация) се употребяват и до през днешния ден от всички компютри.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 13:30ч.
Истинският въпрос по отношение на Джон Атанасов е до каква степен е българин, защото той е роден и израстнал в Съединени американски щати, там е получил образованието си, и в действителност се води американец. Баща му е българин, затова той е българин единствено на половина. Но въпреки това, самият Джон Атанасов се гордееше с българския си генезис, идвал е в България и ние си го почитаме като българин.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 13:41ч.
Конрад Цузе е индивидът, който през 30-те пръв е употребявал двоичната система ( за чиято основател се счита Лайбниц) в основания от него компютър.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора15 Ное 2022 14:43ч.
Баща му е от село Бояджик, Ямболско.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 14:44ч.
Може би Конрад Цузе би могъл да претендира за това, да, само че не е потвърдено. Дори да е правилно, на Джон Атанасов му е хрумнала концепцията да употребява двоична система без значение от него. Има случаи, когато двама души без значение един от различен изобретяват или откриват едно и също. Освен това концепцията за регенеративна си остава единствено на Джон Атанасов, тъй че RAM паметта на компютъра ти осъществя неговата концепция за предпазване на информация в кондензатори и периодическото им освежаване (което е било механично в Atansoff-Berry computer, а в този момент е електронно).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 13:33ч.
Когато направиш обикновено търсене в Google с " father of the computer ", ще получиш Чарлз Бабидж- знае се кой и какъв е бил. Джон Атанасов,който е американец, а не българин, е основал някаква единична версия на профилирана изчислителна система, която може да взема решение диференциални уравнения. Това не е повсеместен компютър. Стига сме избивали български комплекси.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател15 Ное 2022 13:51ч.
Проблемът не е какъв е Джон Атанасов, а в тъпия въпрос към Костадинов - " за какво употребява FB, откакто е американски ". Подтекстът е " ние би трябвало да козируваме за всичко на американците ", защото използваме техни артикули. По същата логичност би трябвало да одобряваме безрезервно всичко, което Китай желае от нас, тъй като употребяваме маса китайски артикули в всекидневието. Същото се отнася и за Русия, тъй като доста хора употребяват Telegram.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 13:59ч.
Чарлз Бабидж го загатнах нагоре. Но той в никакъв случай не съумява да осъществя машината си ( " Analytical Engine " ), която апропо трябвало да е механична, а не електрическа. Всъщност, никой до ден сегашен не е съумял да я осъществя механично. От друга страна, чисто *теоретично* това е първият компютър, да, просто се оказа, че е нереализируем на процедура.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати до:читател15 Ное 2022 14:01ч.
Да, въпросът " за какво употребява FB, откакто е американски " е извънредно малоумен. Но беше ясно, че ще бъде атакувано изказванието му за Джон Атанасов, по тази причина желаех да внеса някои обяснения.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун15 Ное 2022 14:11ч.
Подтекст е, че рубладжиите сте толкоз пропаднали, че обществено водите война със Запада, а скрито желаете богатствата му. Като други Ви Соловьов, който громи Запада до петък и през уикенда отива във вилата си на езерото Комо. Като децата на Путин, Айфончик, Лавров и прочие
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати до:Ким Чен Ун15 Ное 2022 14:15ч.
Подтекст е, че центаджиите сте толкоз пропаднали, че обществено водите война със Изтока, а скрито желаете богатствата му. Виждаш ли какво става, като вземем първото изречение от поста ти и го обърнем на назад? Така става, като не разбираш какво е споделил " четец ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Машината на Бабидж е направена15 Ное 2022 14:44ч.
и тя работи, в огромен британски музей, има фипмче в тубата. Само че тя естествено не е повсеместен компютър, а компютърът на Джон Атанасов е изработен да взема решение системи от линейни уравнения, което е доста повече. Просто на Атанасов това му трябвало с цел да си направи сметките за дипломната работа, само че приложените решения са универсални, по тази причина и са употребявани за първия повсеместен компютър. Създателят му посетил Атанасов в къщата му един уикенд и всичко копирал. Това е разказано в детайли.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател15 Ное 2022 14:55ч.
до: Ким Чен Ун - отново не си схванал. Костадинов не води война със Запада, а с безкритичното послушание на българските му прислужници във щета на България. Но прислужник на Козяк като теб няма по какъв начин да го разбере.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун15 Ное 2022 14:08ч.
Няма изобретател на компютъра, заслугата е на няколко души.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 14:20ч.
Това споделям и аз нагоре. Само не разбирам за какво би трябвало да се отхвърля приносът на Джон Атанасов, както и българският му генезис. Сериозно, не го разбирам това. Аз горе споделям, че е американец от български генезис (баща му е българин). Отговорят ми " не ", американец бил, и точка по въпроса, като че ли не би трябвало да се загатва българският му генезис, тъй като да не сме били избивали български комплекси?!?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 14:56ч.
Всеки американец е с някакъв генезис - немски, ирландски, италиански, английски, разбъркан и така нататък Не съм забелязал ирландците да се напъват и да вършат извършения на тематика Джон Атанасов, макар че майка му е ирландка. Само комплексарите в България се пробват да вкарат името на Джон Атанасов в някакви полемики за генезис.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 15:13ч.
Майка му е родена в Ню Йорк, Съединени американски щати. Баща му е роден в с. Бояджик, Ямболско, България. Т.е. роднините му по майчина линия са емигрирали в Съединени американски щати доста по-рано. И произходът на майка му не е чисто ирландски, а е разбъркан, френско-ирландски, в случай че може да се има вяра на Wikipedia, тъй че да е ирландец най-вече 1/4.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител15 Ное 2022 14:11ч.
Моля, приложете човешко, прочувствено и съпричастно отношение към Мирчев. Вижда се, че индивидът се е заел да реши един трагичен персонален проблем - казусът с телесната маса. Да, непочтено е, непоносимо е, само че светът и човешката цивилизация като цяло са жестоки към дебелите хора. Ужасна дамга е! Отслабването (вътреки ширещите се вълшебен средства и твърдения) постоянно е обвързвано и с нечовечен апетит. А Гладът е нещо, което вкарва индивида в един радикално друг режим, модифицира и изкривява личността!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител15 Ное 2022 14:14ч.
Казано в пряк изказ: Мирчев безусловно не знае какво приказва, когнитивните му качества са евентуално съществено деформирани и способността за реалистична преценка е занижена. Цялато заявление за " подаряването " още на пръв прочит си беше смахнато, само че регистрирането на този факт е мъчно при посочените условия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Зодия Прасе15 Ное 2022 14:25ч.
Каква хубава нова дума " фактчекаджия ". Когато някой употребява чуждици, би трябвало да си дава сметка по какъв начин те звучат на съответния език. Има и образци с противоположен знак. Невзрачното австрийско селце Фукинг, което в оригинал се написа със " ck " бива след това преименувано на " Fugging ", защото върволица зевзеци са се изредили да се снимат пред табелата. Имало е и случаи на кражба.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Живка Павлова15 Ное 2022 15:29ч.
Тази хубава и звучна нова дума би трябвало безусловно да откри място в идното издание на Речника на непознатите думи в българския език и с цел да не се постанова след това да си придиряме за правопис, предлагам да бъде записана като " фактчекиджия ". Но би трябвало и изяснителен текст към новата дума. Може би - подгонен със полова злонамереност елементарен чекиджия, финансиран /най-често/ от Съединени американски щати.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone15 Ное 2022 14:31ч.
Не мий ясно, за какво Костадинов се занимава с нелепостите на некви факчекиджии. Вместо да провежда референдум за еврото и за лустрация на депутатите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител15 Ное 2022 14:31ч.
И доколкото нагоре намесих цивилизационните особености на модерността, изявени посредством обществено изричане и заявяване в медийна среда, уместно ретранслирани от удачни " говорещи глави ", предопределени за практикуване на влияние и надзор върху избрани обекти, май тук е мястото да предложа на общността една моя формула за отразяването на модерната демократична и световна народна власт. Фактчекърите могат да я вземат, респективно по противоположен път да стигнат до истината.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител15 Ное 2022 14:33ч.
Форматът на форума не ми позволява да я изпиша непосредствено като формула, постанова се отчасти да я преразкажа. Това е една големина, която е назад пропорцинална. В числителя стои 1 /единица/, а в знаменателя имаме следния израз: [(лъжа+безбожие+лицемерие+двуличие)⁴ + (корист)ᴺ ]˟, където факторът N е симетричен на гранта (приноса на спонсори, финансиращи под друга форма), а факторът " х " отразява степента на отчинане на евроатлантическите полезности. По-голямото като заключителен резултат е по-добре!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати факдъию15 Ное 2022 14:39ч.
А Вики Нюланд е откривателка на КУРабийки с бял крем.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати няма фак без чек15 Ное 2022 14:46ч.
те са взаимно свързани и следват едно след друго
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора15 Ное 2022 14:48ч.
Този спор за Джон Атанасов доста ми наподобява на разногласието дали Св. Павел е бил в Пловдив, а не във гръцкия Филипи. На концепцията, че е бил в Пловдив подкрепена от логичен изводи се опълчи българин, който с необикновен хъс оборваше хипотезата все едно, че е грък! Та същото е и с Джон Атанасов. Колкото до Уикипедия, това не е благонадежден източник на информация!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Те от България се отхвърлиха за пари15 Ное 2022 14:51ч.
че за Джон Атанасов ли ще им пука? Наивността не е грях, само че също се санкционира.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 15:17ч.
Още през 70-те в сп. Математика имаше поредност на ст.н.с. Петър Бърнев за историята на компютрите. Винаги е било известно, че първият електронен програмируем компютър е ENIAC на Моукли и Екърт. Винаги! Бл. Сендов разпространява името на Дж.Атанасов в БГ и това е всичко - заради някакви патриотарски подбуди. Нито Джон Атанасов е българин, нито е откривател на първия повсеместен електронен програмируем компютър.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 15:25ч.
Да, Atanasoff-Berry computer извършва закрепена стратегия (решаване на система от уравнения), а ENIAC извършва универсална стратегия, записана в паметта. Само че основателите на ENIAC са се срещали с Джон Атанасов и са употребявали неговите хрумвания, което той потвърждава и в съда.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 15:34ч.
Това, че някакъв локален американски арбитър присъдил нещо някъде си не значи нищо. Въпросът е какво мисли международната и научната общественост. То и в Конгреса на Съединени американски щати неотдавна означиха 500 години македонско наличие в Америка, без това да значи нищо значително. https://trud.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%89/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 15:51ч.
Не " някакъв локален американски арбитър ", а най-голямото до този миг дело във *федерален* съд: https://en.wikipedia.org/wiki/Honeywell,_Inc._v._Sperry_Rand_Corp. А това с " македонското наличие " е някакво чисто политическо решение на конгреса, т.е. нещо като изгонването на Митрофанова и посланикът на Беларус от откриването на нашия парламент. Няма нищо общо със правосъдната система и има нулево законово съображение. Докато въпросното дело за американците няма политически смисъл, те смятат Джон Атанасов също за американец, т.е. за тях въпросът е дали един или различен американец е изобретил първият дигитален електронен компютър.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindetown15 Ное 2022 16:06ч.
Федералните съдии също са " локални ", т.е. покриват някоя територия, а не са на едно " централно място " - Д.С. да вземем за пример. Само в Калифорния има няколко федерални правосъдни окръга ( тъй наречените court districts). Но смисълът на това, което споделям е, че сходни научни разногласия се вземат решение в научната общественост, а не в съда. Някой арбитър в Съединени американски щати рано или късно ще излезе с решение, че македонският език е независим, зародил преди няколко века - просто не са се сетили да принесат разногласието там, само че и това ще създадат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 16:16ч.
Кое тъкмо не ти е ясно? Създателите на ENIAC са се *срещали* с Джон Атанасов и той им е споделил концепциите си, виждали са и прототипа на машината му, обсъждали са електронни схеми. Има очевидци, има преписка, има голямо количество материали по делото, които са обществени, има и книги (от американски автори) издадени за това. Не разбирам за какво толкоз държиш да омаловажиш всичко това?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 16:22ч.
ENIAC е различен вид, напълно програмируема, универсална машина. Може единствено да се спекулира дали това, върху което е работил Джон Атанасов, е употребявано в сериозна степен oт Моуклъ и Екърт. Така някой може да употребява всяка полемика и обмяна на отзиви на научни срещи и да се обявява за създател на нещо си, направено от другите. Щото в миналото се срещнал с тях. Ако не беше Бл. Сендов, нито в света, нито в България някой щеше да знае нещо за Джон Атанасов.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 16:29ч.
Ми естествено, че работата му по ABC е употребена в ENIAC, нали тъкмо това е потвърдил в американски съд. Джон Атанасов е най-малкото съавтор на ENIAC. Да, ENIAC е по-мощен и по-универсален от ABC, заради това, че извършва случайна, а не закрепена стратегия, и основателите му имат принос за това, както и доста други хора, които към този момент загатнах - Чарлз Бабидж, Алан Тюринг и доста други. Благовест Сендов имаше принос ние българите да научим за Джон Атанасов и българския му генезис, само че не знам с какво съображение твърдиш, че е оказал помощ за популяризирането му по света. Не мисля, че Благовест Сендов е международно прочут и не мисля, че е можел да разпространява който и да е, отвън България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по отношение на Джон Атанасов15 Ное 2022 16:31ч.
Тънкият миг е, че аз признавам приносът на всички в изобретяването на компютъра, а ти признаваш всички, с изключение на един, който има български генезис, и също така преднамерено отричаш българския му генезис напълно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 16:35ч.
Това, че Джон Атанасов е незнаен в света, е реалност. Но Сендов се опитваше да разпространява името му по научни конференции, срещи и така нататък - най-малко в Източна Европа. И какво като Джон Атанасов има български генезис - това има ли някакво отношение към работата му?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Двлото от 1967 година до 1973 година Сендов ли го е водил?15 Ное 2022 16:36ч.
четете най-малко малко преди да се изказвате, в случай че желаете някой да си губи времето с цел да ви дава отговор.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 16:42ч.
Баща му е отпътувал като дете в Съединени американски щати, минал е през цялата им система, приключил е там, оженил се е там, станал е на процедура 100% американец - по този начин е, когато отидеш като дете или се родиш там. Синът му се родил в американско семейство, а някои в България избиват комплекси, че бил българин. Моята щерка е родена в Канада, аз и майка и сме българи-имигранти от 25 години, само че все пак само че тя си се усеща 100% канадка - поради избрания път, който е минала. Така става и по този начин работи " системата ", без значение какво желаеме и мислим ние.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати lindentown15 Ное 2022 16:53ч.
Аз не отхвърлям нищо такова - нито че татко му е роден в България, и заради това Атанасов има някакви български корени. Нито че има някакъв принос в развиването на изчислителната техника. Отричам това, което множеството патриотари настояват - че веднага като татко му е роден в България, и той, Джон Атанасов е българин.И че е откривател на актуалния компютър.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дядо Мраз15 Ное 2022 15:35ч.
Ще има дарове, споко
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт15 Ное 2022 15:57ч.
И.Мирчев имаше изявление към края на Август, че половината от службите ни са под съветско въздействие, след което го викнаха в гдбоп за половин час да се изясни и му се дръпна гомното, незабавно по-късно от b(осфор)ТВ му взеха изявление, бледен се извини с някакъв отчет от намсикой и изясни, че в действителност част от разузнаването не изцяло само че отчасти не е уверен, че работи в ползите на България и че това е негово персонално мнение...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Албански реотан15 Ное 2022 17:05ч.
Умело разводняване на полемиката от платените соросоидни тролове - по какъв начин хитро съумяха да отклонят вниманието от същинския проблем до Джон Атанасов и историята! Иначе, нито дума за същинските проблеми. Дори да бъдат подарени тези самолети, какъв брой ще коства техния ремонт и за какъв брой време ще бъде осъществен? Второ, бойните самолети не служат единствено за летене - какъв брой ще коства въоражението към тях като ракети и муниции. Трето, какво наземно съоръжение ще би трябвало да бъде закупено. Четвърто, изграждане на писти за Ф-16. Пето, образование на водачи, инженери и наземен личен състав.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022158115 Ное 20222014 Ное 202289424 Sep 20222700
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР