Следвайте Гласове в Не знам какво пише в папката на

...
Следвайте Гласове в Не знам какво пише в папката на
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Проф. Габровски ще ни изненада приятно

Следвайте " Гласове " в
Не знам какво написа в досието на проф. Габровски, само че съм сигурен, че ще ни изненада прелестно, съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " на Българска национална телевизия Радомир Чолаков от ГЕРБ. По думите му, ще бъдат препоръчани единствено специалисти, които ще са с профила на проф. Николай Габровски. 

" Умни и сполучливи, хора, на които мъчно можеш да кажеш " този не става ". Нека да оставим нашите сътрудници особено от Българска социалистическа партия и " Демократична България " да преценят в идващите часове желаят ли да постъпят отговорно или ще не престават да са заложници на " Продължаваме Промяната ", Движение за права и свободи са споделили, че ще поддържат държавното управление на проф. Габровски ", добави Радомир Чолаков. 
Той разясни, че едно държавно управление не се избира с концепцията да бъде свалено след 3 или 6 месеца, не би трябвало да се слага времеви небосвод. 
" Проф. Габровски и съставът на кабинета, който той на следващия ден ще предложи, ще бъде най-хубавото, което сега България може да даде като ръководство. То или ще бъде подкрепено с този мандат, с първия най-добре, или, както Борисов сподели, дано да бъде подкрепено с третия, само че ще бъде същото, или ще отидем на избори и след изборите отново ще предложим същото. Ние ще чакаме държавното управление на проф. Габровски да бъде подкрепено с третия мандат ", разяснява Радомир Чолаков.

Според Радомир Чолаков парадоксът при плаващите болшинства е, че могат да създават единствено положителни решения.
Вижте още във.
 
 
11 Дек 20221811 Дек 20222311 Дек 202211411 Дек 20223211 Дек 202246611 Дек 2022336КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022179209 Дек 202233908 Дек 202262224 Sep 20223322
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР