Следвайте Гласове в Не сме идиоти и знаем какво означава

...
Следвайте Гласове в Не сме идиоти и знаем какво означава
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Парцал с цинизми пред християнски храм! Безсрамници и безбожници!

Следвайте " Гласове " в
" Не сме идиоти и знаем какво значи лозунгът " иди на хуй ". А в отговор на тези българи и антибългари, които проведоха тази мръсна, нечестива акция пред православния храм в деня на неговия храмов празник, и на този чиято ръчичка го е написала, и устенца са го произнесли, дано да им пожелаем този девиз да им пребъде вечно… Амин! ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

Неблагодарници!
Дойдоха в България, приехме ги като близки, хранихме ги и спаха в най хубавите ни хотели по Черноморието с месеци в най хубавия летен сезон и изцяло гратис за наша сметка, и в този момент пристигнали да стачкуват пред нашата черква и да вършат сеири! Това си е наша българска земя!Не е признато да вършиме политически зрелища и интервенция в нашите вътрешни работи!
 

Необичаен
Някой от тези кресльовци пред Храма, зададе ли си въпроса дали това, което вършат през днешния ден е Богоугодно? Дали това е мястото и то на Храмов празник, да сквернят с крясъците и виковете си един от най-почитаните, просияли светци в православието?
 
“ Украинката Ирина, която е от Херсон, е пристигнала с дребния си наследник в България ”
Изтриха ми коментара. Ще го повторя. Нали бе огромна наслада в Херсон, че в този момент е под украински надзор? Какво търси тази в България?
 
malart
Парцал с цинизми по него пред християнския храм
 
Реалист
БЕЗСРАМНИЦИ и БЕЗБОЖНИЦИ!
 
colibri
Първо приветствам с празника всички именници, като им искам доста здраве, благополучие и резистентност в днешните, нелеки времена. Пожелавам им да запазят човешкото в себе си. По въпроса за това жълтопаветно- умнокрасиво събиране - хора, платени отвън+някакви чужденци, които си разрешават да ни подреждат кого да изгоним- тук не е Незалежната! И. от Херсон да си взема сина и откъдето е дошла- там упр. украинци- значи е в сигурност!Неблагодарни и нахални!
 
dedo
Не сме идиоти и знаем какво значи лозунгът " иди на хуй ". А в отговор на тези българи и антибългари, които проведоха тази мръсна, нечестива акция пред православния храм в деня на неговия храмов празник, и на този чиято ръчичка го е написала, и устенца са го произнесли, дано да им пожелаем този девиз да им пребъде вечно… Амин!
 
На остаряла коза яре
Жал ми е за елементарните хора.Но нали подкрепяха и преврата,марширува ха с вдигнати ръце,крещяха за съветските на щикове те, смеха се когато нацистите избива ха хора в Донцас 8 години. И в този момент не е война.Ако е война ще е тотални удари на всички места.Усрайна ще е изтрита за 1 седмица и ще е димящи дупка.Нали желаят да са челен пестник (плацдарм) против Русия? Е, занапред ще си го получават.Скоро и по колонията в случай че продължава да се репчи.
 
Прасенко
" Нашите деца ще вървят на учебно заведение, а вашите ще гният в бункерите! "
 
Георги
Годината беше 1991. Само напомням: Служител на НАТО: Унищожаването на енергийната система на страната е законна военна нужда | Руска пролет Унищожаването на енергийната система на страната е законна военна нужда, сподели представител на НАТО през 1999 година по време на нападенията против Югославия. И в случай че в това време страда цивилното население, то това е само по виновност на управлението на страната. Тези думи на прессекретаря на НАТО Джейми Шей в Брюксел на 25 май 1999 година напомни представителят на съветското външно министерство Мария Захарова. ► „ За страдание системите за ръководство и надзор също зависят от електричеството. Ако Милошевич в действителност желае неговите жители да имат вода и електричество, всичко, което би трябвало да направи, е да одобри изискванията на НАТО и ние ще спрем тази акция. ► „ Докато не направи това, ние ще продължим да нападаме цели, които доставят армията му с електричество. Ако има последици за популацията, това е негов (на Милошевич) проблем. " ► „ Водата и електричеството се употребяват против народа на Сърбия, ние ги „ изключихме “ за непрекъснато или за дълго време в името на живота на 1,6 милиона косовари, които бяха прогонени от домовете си и чийто живот пострада доста вреда. Тази разлика няма да се хареса на всеки, само че за мен тази разлика е фундаментална.
 
ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА Е ДОБРЕ ПЛАНИРАН. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯН, ДОКАТО НЕ СПРАТ АКТИВНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ ЗА РАЗДЕЛЯНЕ НА ОБЩЕСТВОТО
Какво изпитва един родител, когато вижда по какъв начин се нападна невинността на децата му? Какво изпитва един рационален човек, когато вижда загробването на страната му? Какво изпитва един естествен жител, който вижда, че представителите му в Парламента гласоподават тъкмо противоположното на това, за което ги е изпратил там? Любов? Не - изпитва ненавист!
 
Аз не съм оптимист за българската страна въобще
Не отиват на добре нещата. Дано да няма постоянно държавно управление най-малко година. Че предателите в Народното събрание имат рискови нареждания за бъдещето ни.
 
Поморийски
Правителствата си падат, правилно, ще падат и преди март, само че коренна смяна към момента няма да настъпи съгласно мен Рано е, тъй като още няма политически други възможности и основани към тях партии. Да не си представяме мечтаното за фактически.
 
съждител
Запазване на лв. е последното въже, което ни избавя суверенитета! Друго няма! И на фона на това, че се оказахме непознати и нежелани/невъзможни за вътрешния Европейски Съюз, СЕГА Е МОМЕНТЪТ, Утре може да е късно, да си сложим искрено и отговорно един въпрос: Ние желаеме ли изобщо да сме дружно, да съхраним нашата България, имаме ли изобщо няаккъв взаимен живот за бъдеще! Всеки да даде своя отговор!
 
По военачалник от тоя
По скоро България да разгласи, че няма да извършва глобите на Европейски Съюз до следващата година. И да се държи мъжката като Унгария.
 
Гинеколожка
Тази година без Шенген, следващата година без евро.
 
colibri
Макрон не помни, или не знае предизвестието на неговия съотечественик ген. Дьо Гол, че постоянно би трябвало да се помни- американците не са европейци! С приповдигнат звук обявяваха санкции- време е за заплащане.
 
съждител
$Франция и други западни страни не се стремят към унищожаването на Русия " - споделил президентът. Както постоянно, той и те лъжат! Така са научени, друго не знаят! Обаче, стана неточност, унищожаването на Русия и този път се отсрочва! На Запад си фантазираха, че ВСИЧКИ ТЕ заедно ще могат да се хранят още няколко десетилетия от гниещия мъртвец на победения зложелател и да вегитират в процеса на търсене на дефинитивно и устойчиво решение за малцината определени. При настоящите условия нещата се трансформират. " Спасение " ще има единствено отчасти и единствено за същински определени. Президентът Макрон се усети, че за Европа, за Франция, за него персонално, а евентуално и за част от персоналните му ментори по-скоро няма да има място в избавителната лодка. Ето я действителната причина за този писък! Нищо персонално - единствено ползи! Предпочитанието, само че и принудата карат харата, общностите, страните, групи от страни да търсят избавление за СЕБЕ СИ, като бързо не помнят вчерашните " другари "! Г-н Президент, оказахте се слаб политик, не се погрижихте за своите, отказахте да видите явните сигнали (аукус и подводниците), нямате втори проект, предоверихте се на водещия другар, а в този момент се пробвате да ни пробутвате и неистини. Ние сме дружно на потъващия Титаник, даже братчедите от рсм взехме, отново с помощта на вас. Ако имате благоприятни условия за влияние, апелирам погрижете се най-малко оркестърът да свири по-дълго време. Да ни е по-леко на душите!
 
Войната не ви пречи
Пречи ви подчиненото ви поведение по отношение на Съединени американски щати. Въвеждате наказания които са наказания по отношение на личните ви нации. И всичко е с цел да угодите на Съединени американски щати. Русия не ви вкарва наказания и е добре да се замислите за какво. Дали не е тъй като вие сами си вредите. Ще чакаме да забележим до по кое време ще издържите.
 
без имена
Явно Макрон нищо не е получил при визитата си в Съединени американски щати с изключение на една първокласна вечеря и в този момент ще бъде очевидец на западането на стопанската система на страната си. Да се утешава с мотото на другият си съдружник „ …няма безконечни врагове или безконечни другари, а единствено безконечни ползи “.
 
" Европа ще бъде по-слаба "
По-слаба или по-бедна? Силен - слаб е релативно разбиране и доста мъгливо за страна или обединяване от страни. Истината е, че Европа (Западна Европа, тъй като приказва за Западна Европа) ще е ПО-БЕДНА. И то доста по-бедна. Голям контингент от междинната класа ще премине в класата на бедните. Ще се получат две преобладаващи съсловия, на доста богатите и на доста бедните. Това го е имало преди години, само че тогава единствено мъжете са работили. Сега ВСИЧКИ небогати ще работят и ще си остават небогати.
 
йас
Европейците или не четат история или са тотално завладяни от вътрешната страна като елити, другояче няма по какъв начин да са не запомнили, че това е предният опит на огромния Батко да си резервира позицията на международен хегемон. Като почнеш от едностранното развързване на $ от златото през август 1971, минеш през подбудената от Кисинджър Йомкипурска война с последвалото от нея 400%-но нарастване цената на петрола със съответните за времето последици за европейската промишленост, свалянето на иранския шах и новия петролен потрес, Пустинната стихия тъкмо когато Германия се обединяваше и имаше потребност от евтина сила...та и ние го отнесохме тогава, защото ни стопираха доставките на иракски нефт, а долари да си купуваме на свободния пазар нямахме. Примерите са десетки.
 
Дзопино
Тази СВО изкара на показ много неща за западния свят. Двойните стандарти, лъжедемокрацията, неналичието на независимост на словото в случай че не им е по усета, расизма, фашизма, цялостния надзор върху медии и политици в европа, цялостната икономическа взаимозависимост на европа от сащ. Все неща които и преди се знаеха само че в този момент лъснаха с прелестен искра.
 
това е четиво единствено за ДъБъ
нека го мернат, но едва ли...
 
nan
бахаров, в случай че е интелигентен да каже пред съда, че президента Зе му е идол и от него взема образец. ще му се размине.
 
 
 
03 Дек 2022127119 Ное 2022184017 Ное 2022173412 Ное 2022225905 Ное 2022449703 Ное 20222355Коментаризадунайска уфсъ с евразийски манталитет07 Дек 2022 1:04ч.
Цинизмът е когато РПЦ поддържа съветските окупаторите в Украйна, представители на РПЦ да бъдат позволени в БГ. Точно същият Антоний не бе позволен във Англия преди месец и половина, а преди 3 седмици при посещаване в Германия и скандал там Шолц попита службите за какво са го позволили в Германия и подреди Антоний неотложно да бъде изпъден. Заместникът на Антоний е протойерей Николай Балашов, някогашен военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян07 Дек 2022 8:16ч.
или не си прочел, или не си схванал какво са написали хората нагоре. залагам на третото - каквото са ти наредили, това си написал.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати yyyyyyy07 Дек 2022 8:23ч.
Тая фльорца овцата докига ще троли тука? Да не са докопали дебъджиите отново мангизи за разпределяне?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 202286719 Ное 2022121305 Дек 202271424 Sep 20223225
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР