Следвайте Гласове в .Не може и дума да става за

...
Следвайте Гласове в .Не може и дума да става за
Коментари Харесай

Кремъл: Русия няма никакво участие в подготовката на държавен преврат в Германия

Следвайте " Гласове " в.
Не може и дума да става за каквото и да е присъединяване на Русия в предполагаемия заговор за държавен прелом в Германия, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс.

" Изглежда, че това е вътрешен проблем на Германия и самите те установяват, че и дума не може да става за каквото и да е вмешателство от страна на Русия ", сподели Песков. 
Германската прокуратура заяви, че един от обвинените се е свързал с представители на Москва, която групата е разглеждала като собствен главен контакт за установяването на нов ред. Няма никакви доказателства, че руснаците са дали позитивен отговор, добави държавното обвиняване. 
По-рано Генералната прокуратура на Германия разгласи предотвратянането на опита за държавен прелом в страната. По време на огромна интервенция, в която участваха към 3000 полицаи, немските специфични служби задържаха 25 души, обвинени в организирането на преврата, а против други 27 души се организират оперативни мероприятия. Сред арестуваните има и гражданка на Руската федерация - Виталия Б. Твърди се, че тя е помогнала на обвинените да се свържат с представители на Руската федерация, прецизира ТАСС.

Двама австрийски жители са измежду арестуваните при интервенцията на немската полиция, написа в.  Според изданието става дума за имигранти от федералните провинции Тирол и Горна Австрия. Служителите на реда са извършили обиски в тиролския град Кицбюел.
Настоящата интервенция се трансформира в една от най-големите в историята. Претърсвания са осъществени в 11 от 16-те федерални провинции на Германия, в над 130 къщи и жилища. В същото време терористичната организация се оказала огромна и разклонена: тя включвала наследника на пруските принцове, политик, високопоставени военни и бойци от специфичните сили на Министерството на защитата. Пучистите основали съвет, сходен на държавно управление, както и военно крило, интензивно набирали поддръжници в силовите структури - армията и полицията. Твърди се, че членовете на организацията са възнамерявали да щурмуват Бундестага (парламента) с дребна въоръжена група, прибавя ТАСС.
Песков разяснява и новината, че американският Конгрес е приел даването на допълнителна военна помощ на Украйна в размер на минимум 800 милиона $.  " Този документ има извънредно конфронтационен темперамент във връзка с нашата страна ", посочи той.  
Източник: Българска телеграфна агенция, ТАСС
 
 
07 Дек 202256907 Дек 20223707 Дек 20223407 Дек 202217607 Дек 202269107 Дек 2022279КоментариСхемата07 Дек 2022 16:10ч.
В общи линии няма безусловно никакво значение какво тъкмо казвате, господин Песков! Идиотите в никакъв случай няма да ви чуят. Останалите - които не сме отчуждили правото и прокобата да мислим без непозната помощ, имаме към вас един значим въпрос: Не ни занимавайте със скучни тематики, а кажете по кое време приключвате с казуса по западната ви граница?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Su3807 Дек 2022 16:15ч.
Тази война би трябвало да продължи ужасно дълго. Защото късото привършване, без Западът да е осъзнал безсмислието на дейностите си и без е изял задоволително количество пердах и да е обосял, ще й донесе единствено нови проблеми с индоктринирани, мразещи до гибел Русия същества. Затова - да се изтощават източниците, от които Украйна пие. Не е лесна задача, само че е решима, за разлика от предния път.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Правилно!07 Дек 2022 16:51ч.
Те си го споделиха: до последния украинец! Змийското гнездо би трябвало да бъде размазано!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Унищожете Европейски Съюз, до момента в който не е задминал Третия райх07 Дек 2022 16:26ч.
Европейски Съюз се трансформира в страшилище.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати mathur07 Дек 2022 16:44ч.
Браво на краварите,кво нещо отново са измислили...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022103619 Ное 2022123105 Дек 202281524 Sep 20223235
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР