Следвайте Гласове в .Много му се иска на Бойко да

...
Следвайте Гласове в .Много му се иска на Бойко да
Коментари Харесай

Атанас Атанасов, ДБ: Много му се иска на Бойко да ни прегърне, но няма да се случи

Следвайте " Гласове " в.
" Много му се желае на Бойко да ни прегърне, няма да се случи това. Който е прегърнат от Бойко си отива от политиката ", добави Атанасов.

ГЕРБ взеха законодателната власт, няма какво да се овърта. Инсталираха Вежди Рашидов, до него е Росен Желязков, зад него Десислава Атансова и оттова отиваме до Банкя. Така Атанас Атанасов от " Демократична България " разяснява пред Българска национална телевизия избора на ръководител на 48-ото Народно заседание.
По думите му, настройката към този миг е, че отиваме на избори, само че може да има изненада, защото е значимо кой дефинира дневния ред. Имаше тежки спекулации от страна на ГЕБР кой какво е предложил. Ние гласувахме срещу избора на Вежди Рашидов с аргумента, тъй като ръководството в законодателната власт отива в ръцете на ГЕРБ. В " Демократична България " не са обсъждали своя кандидатура за ръководител на Народното събрание, сподели Атанасов.
" Много му се желае на Бойко да ни прегърне, няма да се случи това. Който е прегърнат от Бойко си отива от политиката ", добави Атанасов.

Той напомни, че предходната коалиция е била основана преди войната в Украйна. Тя обаче е поставила тежки разграничителни линии с Българска социалистическа партия поради тематиката за военната помощ за Украйна.
Атанас Атанасов не изключва да се стигне до трети мандат като е забавно кой ще го получи. Според Атанасов тези, които са свалили предходното държавно управление, би трябвало да поемат отговорността в този момент. Обвини, че ГЕРБ са купували гласове този път, а служебният кабинет не е противодействал, тъй като се е занимавал с кадрова чистка в администрацията.
Според Атанасов зад избора на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание стои сделка за връщане на хартиената бюлетина.
Източник: Българска национална телевизия
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР