Следвайте Гласове в “Минските споразумения бяха подписани, за да дадат

...
Следвайте Гласове в “Минските споразумения бяха подписани, за да дадат
Коментари Харесай

Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна да стане по-силна

Следвайте " Гласове " в
“Минските съглашения бяха подписани, с цел да дадат време на Украйна и да й оказват помощ да стане по-силна " - това съобщи на 7 декември някогашният немски канцлер Ангела Меркел.

В изявление за някогашният канцлер означи, че всички страни, участващи в Минските съглашения, са разбирали, че спорът в Украйна е единствено замразен, само че самият проблем не е решен.
„ Минското съглашение от 2014 година беше опит да се даде време на Украйна. Тя го употребява, с цел да стане по-силна, както се вижда през днешния ден. Украйна от 2014-2015 година не е модерна Украйна “, сподели още някогашният канцлер.
Ангела Меркел изрази и мнението, че " страните от НАТО, даже в интервала на споразуменията, са могли да окажат на Украйна помощ в размера, в който го вършат в този момент ".

През ноември, в изявление за Der Spiegel, някогашният канцлер съобщи, че преди да напусне поста си се е пробвала да откри постоянен разговор сред европейските политици и съветския президент Владимир Путин.
 
Източници: zeit.de, iz.ru, gazeta.ru
Превод: Владислав Наков
06 Дек 2022533005 Дек 2022491004 Дек 202272703 Дек 2022234401 Дек 2022342930 Ное 20222304КоментариЛицемерни европейски отрепки07 Дек 2022 16:24ч.
Европейски Съюз ще засенчи Третия райх, в случай че му се даде опция.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Петър07 Дек 2022 17:54ч.
За едно е права баба Меркел - Украйна през 2014 година не е като тази през 2022, тъй като на практика в този момент тя не съществува.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Леля Фанка07 Дек 2022 18:59ч.
Съединени американски щати излъгаха Горбачов, сякаш нямало контракт. Европейски Съюз излъга Путин с контракт. Тоест оправданията, че нямало контракт за неразширяване на НАТО против изтеглянето на съветските войски от Източния блок и най-много от Германия, са безусловно несъстоятелни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Меркел призна,07 Дек 2022 16:27ч.
че Германия, Франция и Украйна са страни, ръководени и тогава (2014-2015 г.) от лъжци и измамници.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати kbozz07 Дек 2022 16:36ч.
Рядко срещана почтеност от европейската градина. Лъжци, лицемери, робовладелци.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съвременник07 Дек 2022 16:40ч.
Това изявление, удостоверява от дълго време вести факт, че Германия и Франция не са били поръчител на мира в Минск, а едни най-обикновенни лъжци.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri07 Дек 2022 16:41ч.
Фрауто си призна- тъй наречените " гаранти " просто са излъгали руснаците.Време е да си признаят и французите. Въобще не са желали казусът да се позволи, а са дали време на У. да стане " по-силна''. Ето за какво, от ден на ден хора не имат вяра на политиците- знаеш, че те излъжат с още първата казана от тях фраза. Лъжата при политиците е издигната в изкуство. ;)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Наблюдател07 Дек 2022 16:43ч.
Търгашът Путин отново го излъгаха...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кой е спекулант бе, тъпчо?07 Дек 2022 16:47ч.
Този, който е имал доверие, или който лъже, както самичък признаваш? Путин е считал, че има работа с честни хора. Та, кой е търгашът, кретенино шибан?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Панчо В.07 Дек 2022 16:51ч.
Хей наблюдателе, май ти си търгашинът тук. Да злорадствуваш, че някого са измамили е подлост. Явно тези лъжци като баба ти Меркел са ти кумири. Ай, сиктир!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX07 Дек 2022 18:08ч.
За следващ път - не си демонстрирай нелепостта! Може да е фешън измежду глупците, само че не всяка мода е потребна!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кой е спекулант бе, тъпчо?07 Дек 2022 19:03ч.
Кой предаде/продаде Херсон за амонякопровода Толиати-Одеса на евреина Ротенберг?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Споразуменията - на върха на копието07 Дек 2022 16:54ч.
Леля Гела отново се разкри като сътрудник на злия Кашчей. Дава чудесна " опорка " на всички, обясняващи и оправдаващи СВО. Давай, танте, още има какво да си кажеш! Маню, ма шер, немой си мълча (и плаща) и ти!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без имена07 Дек 2022 17:17ч.
Преди Меркел същото сподели и Порошенко. Така че " опорките " ги даде Украйна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Рошенко е едно, Меркел - друго07 Дек 2022 19:35ч.
За Порошенко и Киев не сме се съмнявали нивгаш, само че че и в Берлин към този момент си признават предумисъла - това си е чист новичок. Чакаме единствено и в Париж да им олекне.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гаранция - Франция v.2.007 Дек 2022 16:56ч.
Едно време като деца викахме " Гаранция - Франция, Англия заплаща ". Сега настоящото и напълно безусловно е " Гаранция - Германия и Франция, всички евроидиоти плащаме ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Gen Gurko07 Дек 2022 16:57ч.
Значи сте лъгали от самото начало и сте желали да принудите в края на краищата Русия да води война. И не те е позор да го заявяваш? Е, няма по-долно и подло нещо от запада. Мачкай Вова и не спирай по средата. Доведи нещата до дъно. Иначе отново ще се наложи да воюваш, само че при по-тежки условия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Булава07 Дек 2022 17:05ч.
Натовски нарушители.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител07 Дек 2022 17:08ч.
Комплименти, госпожа Меркел! Вие сте подкупващо пряма! Честността е нещо, което се среща рядко в чист тип. Уверявам ви, че ние тук сме едно малко, много изолирано общество, което от дълго време се е добрало до същината на доста от протичащите се процеси, осмислило ги е и даже е съумяло да направи обстоен, писмен разбор, който е бил толкоз ослепителен и безапелационен, че в последно време даже нашите съперници и врази, които бяха относително многочислени към февруари 2022, към този момент изпитват открит позор да посещават това място! За страдание това място е по-скоро изключение в България, където медиите са завладяни или непосредствено купени от изповядващите " верни " полезности. Вероятно интерес към нас имат по изключение единствено прословутите козяк и ленгли!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител07 Дек 2022 17:12ч.
След като изяснихме въпроса кой, кой е, желая да ви попитам нещо! Нямам никакви илюзии, че си давате доста ясна сметка, какво тъкмо изричате! Въпросът е: На кого говорите?! Вие давате ли си сметка, че в случай че посланието е изпратено към вашите сънародници и изобщо - хората от Запада, те са по този начин дресирани и с образувано до финален подробност " вярно " мислене, че няма да бъдат в положение да вникнат в същността. Вие в действителност признавате повсеместни неистини и операции, а на тях отново ще им се привижда някаква имагинерна взаимност и " досетливост " против помислите на злобен и нападателен зложелател, въплъщение на самото зло. По тази линия изгодата от вашето обръщение ще е никаква. Толкова никаква, че стартирам да се колебая, какво тъкмо ни казвате! Срамът върху главата на Германия като " сериозен " интернационален състезател е безспорна, само че оттова нататък става напряко ужасно!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител07 Дек 2022 17:15ч.
Имаме и една друга догадка - да говорите на руснаците. Едно такова желание би било още по-смахнато. Все едно да им кажеш по гаменски метод на руснаците: " Кьорав карти не играе! Къде сте тръгнали бе, простаци и наивници?! " Г-жо Меркел, в никакъв случай не го правете това с тях! Поне от Наполеоновите войни насам, главната цел на Запада е да унищожи Русия, като в обособени интервали, тя по изключение е употребена, като е била вграждана в някакви системи за ужкимска сигурност, даже е играла ролята на нещо като служител на реда в Европа, получаващ мандат да бие неприятни и непослушни. Главната цели в никакъв случай не е изпускана из очи. Това е " а " и " б " на интернационалните връзки. Излизане отвън границите на положителния звук е папълно непродуктивно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Толкова мощна стана Украйна07 Дек 2022 17:16ч.
Че остана без население и инфраструктура! нюНяма що, огромно постижение!.................................. Ще се радват новите заселници там, освободиха им територия. Даже Полша ще го...., тъй като и тях лъжат с обещания, че ще си приберат западните региони. Да, но западните региони след това могат да ги обособят като обособена дребна страна, а не като територия на Полша.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител07 Дек 2022 17:21ч.
Знам, че е евентуално да сте пренебрегнали дребните, незначителни и досадни елементи, които неизбежно ще споходят изявлението ви. Нали си давате сметка, че в този момент също ви слушат младшите ви сътрудници и си задават естествения въпрос: Боже, с кого сме се захванали?! Западният свят професионално се занимава с неистини, лицемерие и непочтеност. Професионални ни пробутва персоналната си изгода! А най-дълбоките му движещи претекстове са напряко ужасяващи! Нашите мераклии за Стамбул, за Шенген, за еврото, които през днешния ден са по този начин намерено екзалтирани - да вземат пък да се замислят! Абе, в тази работа да не би да има някакъв втори проект?! Този куфар да не се окаже с двойно дъно?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тарильома07 Дек 2022 17:49ч.
Западният свят освен " професионално се занимава с неистини, лицемерие и непочтеност ". Това му е в природата и с изключение на неистини, лицемерие и непочтеност друго не знае и не може по хипотеза. Разбира се, кадърен е и на многоличие, само че в никакъв случай и никое лице не е същинско и няма морална основа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс07 Дек 2022 19:02ч.
Според мен те си знаят за двойното дъно и дори вземат участие в неговото прикриване, тъй като имат персонален интерес.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone07 Дек 2022 17:40ч.
Ся, няма неприятно Украйна да става по-силна. Всяка страна би трябвало да се развива. Но танте приказва малко повече - включва и времето. Демек, тя и Оланд а и англичанката, и другите шведи, са основали проект с тайминг. Всички наказания по-късно, са били подготвителни мероприятия по планувания конфликт. И нелепостите с новичоците, с боинга и така нататък По целия мислим и невъобразим фронт. Но Жужо е приключил и школата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Ясенево (в СЕГА имахме подобен съфорумник) и ги пресметна с един ход допълнително.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone07 Дек 2022 17:47ч.
" Нашите мераклии за Стамбул, за Шенген, за еврото, които през днешния ден са по този начин намерено екзалтирани - да вземат пък да се замислят! " - Оня ден ме среща домоуправителката на стълбите и ми вика: " Вчера, рано сутринта, нямаше шест, отново слушахте вести на съветски! Докога?! " Онемях. Но и крещя - то беше Циенен - съветската секция.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати teridan07 Дек 2022 18:01ч.
Доста безсрамно самопризнание, че са подписали съглашения, които в никакъв случай не са имали желание да изпълнят.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мохамед бин Салман07 Дек 2022 19:40ч.
Иншаллах, благодарим на Ангела ханъм за ачик-ачик нишана. Duly noted.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX07 Дек 2022 18:09ч.
Толкова тъпи хора не са управлявали в никакъв случай тая Европа! бабо, кой по света ще ви има вяра след толкоз неистини и нелепости?!? Как може да сте толкоз обикновени и тъпи?!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Именно!07 Дек 2022 18:16ч.
И Путин й наливаше вода във воденицата! Чии ползи в действителност пази тоя човек?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone07 Дек 2022 18:21ч.
Как тъкмо ѝ наливаше вода в мелницата? Ъ?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Gen Gurko07 Дек 2022 18:30ч.
Да и аз като сътрудника теневон очаквам да ни обясниш по какъв метод Путин наливаше вода в мелницата на Меркел.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И Путин й наливаше вода във воденицата! Чии ползи в действителност пази тоя човек?07 Дек 2022 19:06ч.
Това създание работи за ползите на евреите олигарси Ротенберг, Фридман, Дерипаска,,,
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Именно!07 Дек 2022 19:09ч.
" Да и аз като сътрудника теневон очаквам да ни обясниш по какъв метод Путин наливаше вода в мелницата на Меркел. " Видео: КТО ВИНОВАТ В ПРЕДАТЕЛЬСТВЕ РУССКИХ? https://stalingrad.life/video/kto-vinovat-v-predatelstve-russkikh/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати избирател07 Дек 2022 18:18ч.
Егати гдовете, че на всичкото си и признават че са лъгали. Тези хора са за лудница не да управляват страни. Владимир мачкай до край тази англо саксонска сган.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс07 Дек 2022 18:49ч.
Напоследък откъм Запад като че ли се случват някакви словесни изпускания с темперамент на повече или по-малко самопризнания за същинската му роля в тази война: Меркел, преди този момент Макрон, Столтенберг, някои амер. конгресмени. Според мен, тъй като развиването на събитията от ден на ден опровергава западната агитация и се търси някакъв излаз с допустимо по-малко вреди. Все по-ясно става кой крив, кой прав, и водачите ще би трябвало някак да се измъкват от личните си неистини, пропагандни тези и опорки, като сами си признаят на места по нещо, и се помъчат да се оправдаят, доколкото е допустимо.Сега ще има едно извъртане, приспособяване и наместване към обстановката, и най-много към недоумението и гнева на " жителите ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Уилт07 Дек 2022 19:00ч.
ПОЧЕМУ КРЕМЛЬ ХОЛУЙ США Юрий Мухин https://www.youtube.com/watch?v=IyKVXHndK_w Дополнительные доказательства того, что Кремль, на самом деле, холуй США и делает только то, что американцам надо, убивая в войне с Украиной собственный народ. 
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Su3807 Дек 2022 19:21ч.
И в този момент въпросът е; прав ли е Путин със СВО?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Депутатът Христо07 Дек 2022 19:39ч.
Питай ни некое друго въпросче.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати с цел да се даде време на Украйна да стане по-силна07 Дек 2022 19:22ч.
С каква цел да стане по-силна? Да нападне по-успешно Русия?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Колега07 Дек 2022 20:03ч.
Естествено, сътрудник. Затова.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати erkek07 Дек 2022 19:25ч.
Тези укрепления на укрите в Донбас не се построяват за три дни и половина....Трябваше им време...Някои водачи на сепаратистите от Луганск и Донецк се усетиха когато Путин спря настъплението им...Стигнаха Крематорск за няколко дни и го държаха два месеца...Сега съветската войска не може да пробие до там към този момент близо година...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт07 Дек 2022 19:32ч.
Това е ясно на всички, за толкоз години след сключване на Минск-2 съглашението видяхме всичките старания на страните гаранти Германия и Франция. Единствената причина Меркел да го разгласи обществено е тъй като схваща всеки ден по какъв начин жертвите и провалите от тази война нарастват и може би усеща някаква виновност от това, че все пак е можела нещо да промени. Няма да и помогне това самопризнание да избяга от този пъкъл до края на дните си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това самопризнание е по-скоро07 Дек 2022 19:55ч.
Никой не може да ни спре, да си вършим каквото си решим, или по-скоро никой не може да спре американци и англичани да постановат своето виждане за международния ред.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Merkel: “Минските съглашения бяха подписани, с цел да дадат време на Украйна и да й оказват помощ да стане по-силна " 07 Дек 2022 19:44ч.
Б@си, и к'во станА в този момент с " неоправданата и непровокирана експанзия ", с която ни проглушиха ушите? Иначе, и Порошенко сподели същото преди някой и различен месец. И не, че е било загадка за някого.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати По-скоро са си дали време07 Дек 2022 19:52ч.
Как да се провежда блокаж на Русия посредством Украйна. Кому е нужна във военно отношение Украйна? И защо!..... После, Русия нападнала Украйна, да бе!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022112419 Ное 2022123705 Дек 202286524 Sep 20223236
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР